Дві доби «Рубіна» в Києві

Дві доби «Рубіна» в Києві

Суперник «Динамо» по третьому кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів казанський «Рубін» визначився з програмою перебування в Києві. У нашому місті гості з Росії пробудуть дві доби.

У понеділок, 25 липня, о 12:00 до аеропорту «Бориспіль» приземлиться літак із делегацією «Рубіна» на борту. Прямо з терміналу для ВІП-гостей команда Бердиєва на автобусі вирушить до п'ятизіркового готелю «Хаятт», розташованого в самому центрі міста, на Софіївській площі.

О 18:00 «Рубін» виїде на стадіон «Динамо» ім. Лобановського, де відбудеться тренування, перед яким Курбан Бердиєв проведе регламентну прес-конференцію. У райдері казанців нічого надприродного: 22 м'ячі, переносні ворота, 20 кілограмів льоду в кубиках, фрукти, чай та велика кількість столової води. У понеділок увечері в одному з ресторанів Києва відбудеться офіційна вечеря представників «Динамо», «Рубіна» та делегата УЄФА.

У вівторок уранці на стадіоні «Динамо» ім. Лобановського пройде нарада за присутності представників команд-суперниць, делегата УЄФА, суддівської бригади, суддівського спостерігача, адміністрації стадіону та інших служб, що відповідають за проведення матчу. На гру з готелю «Хаятт» делегація «Рубіна» виїде за дві години до початку матчу, о 19:00. У роздягальні приймаюча сторона має забезпечити все той же набір харчування, тільки льоду має бути вже 90 кілограмів.

О 21:00 свисток арбітра проголосить про початок матчу «Динамо» – «Рубин». Після його завершення команда з Казані повертається до готелю, а виліт з аеропорту «Бориспіль» до рідного міста в неї запланований на 15:00 середи.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер