Двох у дербі недостатньо

Двох у дербі недостатньо

Блискучий дебют у «Динамо» Майкла був затьмарений помилками в обороні та втратою очок у столичному дербі.

Динамівці розпочали зустріч досить агресивно та повністю володіли ініціативою. Часами суперник відбивався чи не усією командою, але не забував і про контратаки.

Тон в атаці у «біло-синіх» задавала «бразильська банда». Саме Родріго та Корреа повинні були відкривати рахунок, але не зуміли точно пробити із вигідних позицій. Суперник відповів випадами Закарлюки та Жоземара – також вхолосту.

Ближче до середини тайму перевага чемпіонів став більш відчутним. Підопічні Дем'яненко атакували більшими силами, але робили це досить передбачувано і оборона «канонірів» справлялась.

Правда, у двох епізодах захисники гостей пропускали у своєму майданчику Діого, але бразильцю відверто не пощастило. Утім, на 34-ій хвилині Рінкон розпочав гольову атаку «біло-синіх». Пас на Клебера, форвард моментально оцінив ситуацію та, перебуваючи на лінії штрафної, проштовхнув м’яч на Майкла. Динамівський новачок не став роздумувати та наніс сильний удар метрів із 14-ти – рикошет і Рева безсильний.

Господарі повинні були піти на перерву із перевагою, але прикра помилка Гусєва дозволила супернику зрівняти рахунок. У простій ситуації Олег відпасував точно на…Закарлюку, який увійшов до страшного «Динамо» і сильним ударом розпечатав ворота Шовковського.

Відразу після перерви стало ясно – обороні «канонірів» буде важко. Друга половина почалась із небезпечного моменту в Клебера, але Рева справився. Згодом динамівці влаштували справжній штурм воріт суперника та Діого (двічі) з Михаликом упродовж хвилини втрачають три відмінних моменти.

Так довго тривати не могло, і на 66-ій хвилині зразкова атака господарів завершилась прострілом Клебера і блискучим ударом п'яткою Майкла. М’яч влетів під поперечину. Рідкісний за красою гол!

Тренери проводять серію замін, темп гри помітно падає. Стало більше сумбуру та фолів. Чим ближче був фінальний свисток, тим більше шансів з’являлось у «біло-синіх» для небезпечних контратак. На 81-й хвилині динамівці повинні були поставити крапку в поєдинку, але при атаці «три в два» Лисенко наніс незрозумілий удар замість передачі на вільного партнера.

Підопічні Заварова могли зрівняти рахунок ще на 85-ій хвилині, але Деметрадзе умудрився попасти в Михалика, пробиваючи практично точно.

У простій ситуації в центрі поля м’яч втратив Корреа, суперник кинувся у неочікувану для себе контратаку і заробив право на кутовий. Подача корнера, справжня шарпанина у штрафному «біло-синіх», динамівці двічі втратили нагоду вибити м’яч, а в результаті точний і сильний удар у падінні через себе наніс Сєлєзньов.

Прикро втрачати очки на останніх хвилинах. Але попереду ще багато можливостей для того, аби довести випадковість цього явища. Віримо у краще!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер