Двотижнева пауза перед непростим фінішем

Двотижнева пауза перед непростим фінішем

Після матчів проти «Манчестер Юнайтед» і «Шахтаря» динамівці, під керівництвом Олега Лужного, отримали двотижневу ігрову паузу. Тринадцять гравців першої і другої клубної команд роз’їхались по своїх збірних, а решта, після кількох днів відпочинку, продовжують тренуватись в Конча-Заспі, готуючись до завершальних матчів поточного року.

Проводити тренування і теоретичні зайняття Олегу Лужному допомагають асистенти Василь Рац, Віктор Чанов, Юрій Калитвинцев і Вінченцо Пінколіні. Ще один помічник в.о. головного тренера, Геннадій Литовченко, у складі молодіжної збірної України готується до відбірних матчів Євро-2008.

Весело відпочив після гри з «Шахтарем» Діого Рінкон. Бразилець давно збирався зустрітись із екс-динамівцем Родольфо, нинішнім гравцем «Локомотива». Діого два дні провів у москві в прекрасному насторї повернувся до Києва. Родольфо, як виявилось, уважно слідкує за виступами всього колишнього клубу. І, користуючись нагодою, передає вітання колишнім партнерам по команді і динамівських уболівальникам.

У неділю вдень замість традиційного тренування «Динамо» проведе двосторонню гру. У спарингу візьмуть участь гравці першої, другої команд і дублюючого складу. Можливо, у «матчі» будуть задіяні юнаки з «Динамо-3».

Нагадаємо, що в 2007 році «Динамо» проведе шість матчів: по два в чемпіонаті України, Кубку України і Лізі чемпіонів. 12 грудня, після виїзного матчу проти лісабонського «Спортинга», гравці і тренери отримають кілька тижнів відпочинку.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер