Дякуємо нашим уболівальникам! Ви - найкращі!

Дякуємо нашим уболівальникам! Ви - найкращі!

Ми вдячні кожному вболівальнику, який у цей морозний грудневий день відвідав «Олімпійський» та підтримував улюблену команду!

До слова, це третій показник матчів на внутрішній арені у поточному сезоні. Більше глядачів збирали поєдинки тих самих суперників:

09.09.16. Ліга Парі-Матч. «Шахтар» - «Динамо». Харків. Стадіон «Металіст» - 39677 глядачів.

16.07.16. Суперкубок України. «Шахтар» - «Динамо». Одеса. Стадіон «Чорноморець» - 26109 глядачів.

На першому місці матч, який відбувся на початку вересня в Харкові, місті, яке скучило за футболом такого рівня. На другому - поєдинок за Суперкубок, який був проведений в Одесі посеред липня.

Загалом, матчі за участю «Динамо» є найвідвідуванішими у цьому сезоні Ліги Парі-Матч. Ігри за участі «біло-синіх» збирають у середньому 9833 глядача на стадіонах України (на домашніх та гостьових іграх).

Дев’ять домашніх матчів «Динамо» на «Олімпійському» збирали у середньому 10353 глядача, що є також найкращим показником відвідуваності домашніх ігор серед усіх клубів Ліги Парі-Матч.

Дякуємо нашим вболівальникам, які, незважаючи на жодні обставини, продовжують підтримувати команду! Ви - найкращі! Сподіваємось на вашу підтримку і у весняній частині сезону!

Дивіться фотогалерею вболівальників на матчі «Динамо» - «Шахтар» у офіційному мобільному додатку «Динамо» Київ .

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер