Дякуємо за підтримку! (+ ВІДЕО)

Дякуємо за підтримку! (+ ВІДЕО)

Чергова гра та її результат уже в минулому, а ось чудова й унікальна атмосфера, створена вболівальниками, запам'ятається назавжди!

Дякуємо кожному, хто прийшов учора ввечері на НСК «Олімпійський» та став «12-м гравцем» київського «Динамо»!

Кожен домашній матч нашої команди у весняній частині Ліги Європи цього сезону дарував незабутню атмосферу, яка надихала наших гравців на нові звитяги. Нагадаємо, в лютневому матчі із французьким «Генгамом» на стадіон завітали 54,308 глядачів, березневий поєдинок із англійським «Евертоном» зібрав 67,553 уболівальника, а квітнева гра з італійською «Фіорентиною» заволікла на трибуни 65,535 шанувальників футболу.

Цього разу для вболівальників були закриті два сектори – 43-й та 45-й, на яких зазвичай збираються найпалкіші прихильники «Динамо». Але це не завадило «Олімпійському» зібрати вчора аудиторію, яка увійшла до трійки найбільших в історії Ліги Європи.

Найбільш відвідувані матчі Ліги Європи

1: 67 553 – «Динамо» Київ – «Евертон» – 5:2, 19.03.15, матч 1/8 фіналу

2: 67 328 – «Манчестер Юнайтед» – «Аякс» – 1:2, 23.02.12, матч 1/16 фіналу

3: 65 535 – «Динамо» Київ – «Фіорентина» – 1:1, 16.04.15, матч 1/4 фіналу

На прес-конференцію після матчу з «Фіорентиною» завітала представник Національного реєстру рекордів України, яка урочисто вручила головному тренеру «Динамо» Сергію Реброву, а також директору із зовнішніх зв'язків НСК «Олімпійський» Віктору Анісімову по диплому, які засвідчували встановлення рекорду відвідуваності матчів Ліги Європи на грі «Динамо» – «Евертон». Сергій Ребров подякував та пообіцяв ще більше рекордів:

«Хочу подякувати нашим уболівальникам, ми завжди відчуваємо їхню підтримку. Ми дуже раді, що останні матчі Ліги Європи проходили за повного стадіону. Будемо сподіватися, що шанувальники будуть приходити не лише на матчі проти іменитих суперників, а й на ігри чемпіонату України! Дякуємо за підтримку!»

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер