»Динамо-2»: на Кіпрі без Люльки, але з новачком

У вівторок вдень друга динамівська команда вирушила на двотижневий збір. Готуватися до другої частини сезону на Кіпрі під керівництвом тренерів Литовченка та Калитвинцева будуть 23 футболісти – три воротарі та 20 польових гравців:

Воротарі: Кичак, Рудько, Волинець.

Захисники: Новак, Бутенін, Родіна, Сухоцький, Рижук, Кушніров, Фароян, Шкаврон.

Півзахисники: Сахневич, Рибалка, Морозенко, Д. Єременко, Прокипчук, Боровець, Дієго Суарес.

Нападники: Шевчук, Гриппа, Коваль, Малин, Гаврась.

Відзначимо, що на перегляді в команді знаходиться нападник Гаврась (вихованець сумського футболу), який зумів справити позитивне враження на тренерський штаб під час контрольних матчів.

Тим часом, лікарі вирішили залишити в Києві захисника Сергія Люльку, в якого напередодні від'їзду виникли проблеми зі здоров'ям. Приблизно десять днів йому доведеться провести вдома. На наступний збір, наприкінці лютого, Сергій, цілком імовірно, зможе поїхати разом із партнерами.

У рамках звітного учбово-тренувального збору на Кіпрі заплановано чотири контрольних поєдинки. Вони відбудуться орієнтовно 13, 15, 17 і 19 лютого. Серед потенційних суперників – представники Сербії, Вірменії, Росії. Назви команд стануть відомі пізніше, на даний момент із потенційними суперниками ведуться переговори.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер