»Динамо» розгромило «Дніпро». Черкаське

»Динамо» розгромило «Дніпро». Черкаське

Динамівці провели останній зимовий спаринг напередодні старту у весняному колі чемпіонату України. Суперником наших футболістів виступила команда першої ліги – черкаське «Дніпро».

Матч пройшов фактично «в одні ворота». Із перших хвилин поєдинку динамівці захопили ініціативу, постійно створюючи моменти біля воріт «дніпрян». На 13-й хвилині Гіоане замикав навіс із правого флангу, але м’яч пролетів поруч зі штангою. Через кілька хвилин вже після навісу з кутового Олейник підрізав м’яч у кут – траєкторія польоту розминулась зі штангою на кілька сантиметрів.

Ближче до середини тайму динамівці почали попадати в площину воріт. Так, на 29-й хвилині після подачі кутового м’яч відлетів на Бангура, Ісмаель метрів із 12 зарядив у поперечину. А через кілька хвилин киянам нарешті вдалось втілити свою перевагу в забитий м’яч. Після чергової флангової подачі Бангура спритно пропустив м’яч на Нінковича, і Мілош гарматним пострілом із близької відстані буквально пробив воротаря «Дніпра» - 1:0!

У другому таймі Юрій Сьомін повністю змінив склад команди. На 63-й хвилині «Динамо» вдалось подвоїти перевагу. Захисники «Дніпра» порушили правила проти Кравця в 25 метрах від воріт, і Алієв майстерно закинув м’яч у кут воріт суперника.

У подальшому динамівці мали не одну нагоду довести рахунок до розгромного. Так, після удару Фаркаша в падінні через себе м’яч знову влучив у поперечину, а Главіна, вийшовши віч-на-віч, не зміг переграти воротаря. І все ж за хвилину до кінця основного часу вдалось втретє пробити воротаря суперника. Бельгаузані здійснив сольний прохід, віддав пас на Главіну, і цього разу вже хорватський півзахисник «Динамо» не схибив – м’яч після його удару з 14 метрів влетів точно в кут воріт.

«Динамо» (Київ) – «Дніпро» (Черкаси) – 3:0 (1:0).

«Динамо» (1 тайм): Шовковський, Допілка, Юссуф, Михалик, Несмачний, Гіоане, Корреа, Олейник, Нінкович, Шацьких, Бангура.

«Динамо» (2 тайм): Луценко, Федорів, Діакате, Мандзюк, Ель Каддурі, Ващук, Дедечко (Фаркаш, 78), Бельгазуані, Главіна, Алієв, Кравец.

«Дніпро» (стартовий клад): Михайлов, Тарасенко, Селезньов, Анеліков, Поліщук, Храмцов, Федоров, Одинцов, Кіцута, Гонщик, Приходько.

Голи: Нінкович (34), Алієв (63), Главіна (89).

Після матчу головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін відповів на кілька питань кореспондента офіційного клубного сайту.

- Наш цикл підготовки передбачав матч – або двосторонку, або повноцінний спаринг із суперником. У підсумку вирішили таки зіграти товариську зустріч. Але гра, як така, напевно, не вийшла. У першу чергу, через відсутність відповідного настрою в наших гравців. Десь хлопці берегли себе, оскільки боялись отримати травму перед самим стартом чемпіонату.

- Чи можна назвати склад, який грав у першому таймі, оптимальним?

- Зараз важко сказати. У нас ще є чотири дні роботи і також є травмовані гравці, які повинні відновитись до офіційних матчів.

- Сьогодні не грав Олег Гусєв. У нього травма?

- Ті футболісти, яких не було на полі, не було готові з різних причин.

- Сергій Ребров встигає відновитись до матчу з «Дніпром»?

- Сподіваємось, так.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер