»Динамо» – «Арсенал»: київська бригада арбітрів

»Динамо» – «Арсенал»: київська бригада арбітрів

Стала відома бригада арбітрів, які обслуговуватимуть столичне дербі в рамках 24-го туру Епіцентр-Чемпіонату України між «Динамо» та «Арсеналом».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Євген Арановський із Києва. Майбутній арбітр народився 13 жовтня 1976 року. Суддівством займається з 1995 року, а матчі елітного дивізіону обслуговує з 2009-го. У нинішньому сезоні працював на восьми матчах Прем'єр-ліги, в яких показав 36 жовтих карток, двічі вилучав гравця з поля і призначив чотири пенальті. Матчі за участю «Динамо» чи «Арсеналу» Арановський раніше не обслуговував.

Помічниками головного рефері призначені також представники столичної федерації футболу – асистент арбітра ФІФА Олександр Якименко та асистент арбітра першої категорії Леонід Ярмолинський. Функції резервного виконає арбітр першої категорії Сергій Лисенчук, також із Києва.

За якістю суддівства і проведення матчу будуть уважно стежити делегат ФФУ Олександр Балакін, який представляє Київську область, та інспектор ФФУ Ярослав Грисьо зі Львова.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер