Динамівці вийшли з відпустки

Динамівці вийшли з відпустки

Швидко пройшла тридцятиденна відпустка, відсвятковані Новий рік і Різдво. 10-го січня о 13.00 футболісти, тренери, обслуговуючий персонал першої команди зібралися на базі в Конча-Заспа, розпочавши підготовку до другої половини сезону.

Після теплих вітань і розпитувань про відпустку динамівці провели тренування в манежі. Як для першого заняття, воно було вельми напруженим. До речі, в такому режимі пройде весь зимовий підготовчий цикл, адже до першого офіційного матчу в 2009 році – з іспанською «Валенсією» – залишається менше півтора місяця.

Включно по 15-е січня команда Юрія Сьоміна готуватиметься в Києві. За цей час окрім планових тренувань гравці пройдуть поглиблене медичне обстеження, а в один із днів відвідають із дружнім візитом дитячий будинок у столиці України. Вранці 16-го числа «Динамо» вирушить на підготовчий збір до Іспанії.

На першому тренуванні в нинішньому році у розташуванні біло-синіх були нові обличчя. Якось незвично було дивитися на відомого російського тренера Бориса Ігнатьєва в динамівській екіпіровці. Втім, подібні думки швидко пройшли, настільки органічно виглядав Борис Петрович у злагоджено працюючому штабі Юрія Сьоміна. Були новачки і серед гравців – півзахисник Сергій Кравченко і нападник Костянтин Дудченко. Також на перегляді в «Динамо» захисник сербського клубу «Чукарички» Томіслав Пайович. Йому 22 роки, зріст 183 см, вага 78 кг. Якщо Томіслав зуміє зарекомендувати себе з найкращого боку, йому буде запропоновано довгостроковий контракт.

P.S. У неділю, 11-го січня, о 16.00 представники ЗМІ запрошуються до Конча-Заспи. Спершу в конференц-залі відбудеться офіційне представлення новачків – асистента головного тренера «Динамо», заслуженого тренера РРФСР Бориса Петровича Ігнатьєва і екс-гравця «Ворскли» Сергія Кравченка. Потім представники ЗМІ запрошуються на відкрите тренування команди.

Дивіться фотогалерею Динамівці вийшли з відпустки

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер