»Динамо» - «Барселона» - 1:2. Гра розбитих надій

У черговий раз весняна частина Ліги чемпіонів пройде без «Динамо». Не вдалося киянам зачепитися і за путівку до Ліги Європи. Блискуча гра «Барселони» не залишила команді Валерія Газзаєва шансів на успіх. Перший удар господарів убік воріт гостей виявився результативним. Мілевський відкрив рахунок, після чого каталонці показали, як грає найсильніша команда Європи. Методично розігруючи багатоходові комбінації, іспанці в першому таймі зрівняли рахунок, а за чотири хвилини до закінчення зустрічі Мессі блискуче пробив зі штрафного, і тим самим приніс своїй команді перемогу, а з нею і перше місце в турнірній таблиці. Поразка залишила «Динамо» на останньому місці. Компанію «Барсі» в Лізі чемпіонів склав «Інтер», а «Рубін» продовжить боротьбу в Лізі Європи.

Судячи зі змісту гри, складно сказати, за рахунок чого Валерій Газзаєв разом із підопічними мав намір перемогти з потрібним рахунком «Барселону», вийшовши до наступної стадії Ліги чемпіонів. Можливо, не варто так суворо судити «Динамо», але в даній грі важко знайти передумови розвитку ходу подій на користь нашої команди. Повне домінування на всіх ділянках поля іспанців, пригнічувальний відсоток володіння м'ячем, безліч ударів по воротах. Прикро, що відбивати атаки та втримувати прийнятний рахунок удавалося до 86-ї хвилини. Динамівцям не вистачило зовсім трохи, аби протриматися до фінального свистка. Аналогічний розвиток подій був місяць тому, у домашній грі з «Інтером». Тоді кияни суттєво погіршили своє турнірне становище, а сьогодні поставили хрест у поході за головним трофеєм.

Груповий турнір Ліги чемпіонів показав, в який футбол має грати команда, яка прагне досягти високих результатів. «Динамо» робить перші кроки у своєму складному і, сподіваємося, правильному шляху. А безцінний досвід в іграх з найсильнішими командами трьох провідних футбольних країн обов'язково знадобиться киянам, які не звикли відступати від поставленої мети. Будемо чекати на наступну Лігу чемпіонів. Будемо вірити в команду, підтримка якій потрібна не тільки в години радості, але й у хвилини розчарувань.

ДИНАМО – БАРСЕЛОНА – 1:2 (1:1)

«Динамо»: 1.Шовковський, 3.Бетао, 5.Вукоєвич, 7.Шевченко, 10.Мілевський – кап, 11.Єременко, 17.Михалик, 21.Маграо (36.Нінкович, 75), 25.Юссуф, 44.Алмейда, 70.Ярмоленко.

«Барселона»:
1.Вальдес, 2.Алвеш, 3.Піке (4.Маркес, 88), 5.Пуйоль – кап, 6.Хаві, 8.Іньєста (17.Педро, 82), 9.Ібрагимович, 10.Мессі, 15.Кейта, 16.Бускетс, 22.Абідаль.

Голи:
Мілевський (2) – Хаві (33), Мессі (86).

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер