»Динамо» – «Бешикташ»: арбітри із Сербії

»Динамо» – «Бешикташ»: арбітри із Сербії

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати поєдинки 3-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Матч «Динамо» – «Бешикташ» довірено обслуговувати бригаді арбітрів із Сербії на чолі з 38-річним Мілорадом Мажичем (Milorad Mažić). Із 2004-го року Мажич є арбітром ФІФА, на даний момент входить до групи арбітрів 1-ї категорії.

Сербський рефері поки що не перетинався з українськими чи турецькими клубами в єврокубках. А ось молодіжна збірна України минулого скликання добре знайома з ним. Так, у відбірковому турнірі до ЧЄ-2011 (U-21) Мажич зафіксував домашню нічию підопічних Павла Яковенка з Францією (2:2), а вже в рамках фінального турніру – поразку від Чехії (1:2).

Допомагати Мажичу будуть його співвітчизники – Мілован Ристич (Milovan Ristić) та Ігор Радойчич (Igor Radojčić). За порушеннями у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти арбітра – Міленко Вукадинович (Milenko Vukadinović) та Владо Глоджович (Vlado Glodjović). Функції резервного арбітра виконає Бошко Йованетич (Boško Jovanetić).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер