»Динамо» – «Бешикташ»: арбітри із Франції

»Динамо» – «Бешикташ»: арбітри із Франції

Стали відомі арбітри, які будуть працювати на повторному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи УЕФА між «Динамо» та турецьким «Бешикташем».

Арбітр у полі – француз Тоні Шапрон (Tony Chapron). Майбутній рефері народився 23 квітня 1972 року, а суддівством на професійному рівні займається з 1996-го року. Дебютувавши на міжнародній арені в 2007 році, відтоді Тоні працював на 26-ти матчах під егідою УЄФА, сім з яких – у Лізі Європи.

Матчі за участю «Динамо» француз не обслуговував, а ось до України цього сезону вже приїздив. У груповому турнірі Ліги Європи «Металіст» під наглядом Шапрона програв на домашній арені голландському ПСВ (0:2), що не завадило підопічним Мирона Маркевича в результаті вийти до плей-офф турніру.

Допомагати головному арбітру будуть його співвітчизники – Еммануель Буадангьєн (Emmanuel Boisdenghien) та Мішель Анноньє (Michael Annonier). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти – Клеман Турпін (Clément Turpin) та Саїд Еннжімі (Said Ennjimi). Четвертий арбітр – Фреді Фотрель (Fredy Fautrel).

Контроль за організацією матчу покладено на поляка Девида Коллінза (David George Collins) з Уельсу, а обов’язки суддівського спостерігача виконає норвежець Руне Педерсен (Rune Pedersen).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер