»Динамо» - курс на Португалію

У середу вранці, після п'ятиденного перебування в Києві, делегація ФК «Динамо» (Київ) вирушила до Португалії, де в період з 3-го по 15-те лютого проведе другий учбово-тренувальний збір у місті Фаро, розташованому на півдні країни.

У Португалії будуть тренуватися і брати участь у контрольних матчах 23 футболісти.

Воротарі: Шовковський, Богуш, Бойко.

Захисники: Алмейда, Бетао, Хачеріді, Єременко, Несмачний, Ель Каддурі, Маграо, Петров.

Півзахисники: Михалик, Вукоєвич, Гусєв, Нінкович, Гармаш, Юcсуф, Калитвинцев.

Нападники: Шевченко, Мілевський, Ярмоленко, Кравець, Зозуля.

Відзначимо, що в порівнянні з першим збором до Португалії не полетіли п'ятеро футболістів. Як раніше повідомляли, Олександр Алієв підписав контракт із московським «Локомотивом» і продовжить виступати в чемпіонаті Росії, Темур Парцванія і Дмитро Коркішко продовжать підготовку до сезону з другою командою, а Денис Дедечко вирушив на перегляд до пермського «Амкару». Також не полетів до Португалії й Олег
Шалаєв, з яким за підсумками першого збору було вирішено не підписувати контракт.

Утім, не обійшлося й без поповнення. Айїла Юссуф повернувся з Анголи, де у складі збірної Нігерії здобув бронзові медалі Кубка Африканських Націй, приєднався до команди і буде надолужувати втрачене в плані фізичної підготовки вже на другому зборі. На жаль, в Києві залишився Тіберіу Гіоане, якого продовжує турбувати пошкодження.

Відзначимо, що в рамках перебування в Португалії заплановане проведення трьох контрольних матчів. 6 лютого динамівці поміряються силами з представником першої ліги чемпіонату Ірландії «Мервує Юнайтед», 10 лютого зустрінуться з командою вищої ліги чемпіонату Португалії «Ольяненсе», а напередодні повернення додому проекзаменують лідера польської Екстракласи «Віслу» з Кракова.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер