Динамівський табір відчиняє двері

Динамівський табір відчиняє двері

Традиційно в перших числах червня свої двері для вихованців ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського відчиняє молодіжний табір на заміській клубній базі в Конча-Заспі. Першими «туристами» на найближчі два тижні стали хлопці 1993 і 1995 років народження, яким уже найближчим часом доведеться виступати у фінальній частині чемпіонату України серед дитячо-юнацьких команд свого віку.

На урочистій церемонії відкриття молодіжного табору хлопців привітали представники тренерського штабу ДЮФШ «Динамо», зокрема Євген Рудаков і В’ячеслав Семенов. Напутні слова сказав і директор динамівської школи Анатолій Шепель. Після церемонії підняття динамівського прапору табір було офіційно відкрито, після чого Анатолій Миколайович розповыв про функціонування табору кореспонденту клубного Інформвідділу.

- Першочергове завдання функціонування нашого табору – це відірвати дітей від комп'ютерів, оскільки вони втрачають комунікабельність і розмовляють в основному з машинами. Що б не говорили, але сьогодні діти самотні, їм приділяється мало уваги. Наш табір – це об'єднуюча частина. Не всі, закінчивши динамівську школу, стануть футбольними зірками, але, впевнений, по життю вони підуть разом.

Утім, хлопці не тільки відпочиватимуть, але і продовжать тренуватися. За вказівкою президента клубу, в нашому розпорядженні будуть зелені поля на клубній базі, де ми будемо проводити тренування двічі на день і готуватися до відповідальних матчів фінальної частини чемпіонату України, а також готувати плацдарм для майбутніх перемог. Не залишаться хлопці й без освітньої та теоретичної програми.

Дивіться фотогалерею "Динамівський табір відчиняє двері"

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер