Три м'ячаі для гостей, перше місце для господарів

Три м'ячаі для гостей, перше місце для господарів

Просто і впевнено. Динамівці не стали відкладати справу у довгий ящик, а дуже швидко позначили свої претензії на перемогу в матчі з «Кривбасом».

Уже на другій хвилині Максим Шацьких після навісу з кутового і позиційної помилки захисників без завад пробив практично з кута воротарсьоко – голкіпер гостей не справився. Зазвичай у матчах із таким суперником як «Кривбас» саме швидкий гол являється ключем до успіху. Не став винятком і цей поєдинок. Господарі діяли легко і з великим піднесенням. Вони буквально замкнули суперника на його половині поля і методично розхитували оборону криворізької команди. Дуже скоро захист гостей знову помилився, але цього разу Шацьких пробачив Хіді за нерозважливий вихід із воріт і в ціль не влучив.

Потім міг нанести небезпечний удар Бангура, але з вигідної позиції гвінеєць пробив неточно. Утім, досить швидко цей епізод було забуто. На 28-й хвилині Корреа прострілив/навісив із правого флангу, захисник невдало намагався вибити м’яч із штрафного, але в підсумку вийшла так звана «свічка», яка завершилась сильним ударом Шацьких метрів із семи під перекладину.

Стало очевидно, що уникнути поразки гостям не вдасться. Залишалось лише одне питання: з яким рахунком «Кривбас» програє. Після другого голу і до свистка арбітру на перерву кияни скинули оберти і фактично не створили жодного небезпечного моменту. Рівно як і криворізькі футболісти.

А от із початком другої половини зустрічі гра пожвавішала. Гості активніше забігали, стали навантажувати оборону «біло-синіх», при цьому періодично забуваючи про власну. За що й були покарані. Спочатку Хіді впорався з непростим ударом Гусєв, а потім Олег вивів Бангура один на один із голкіпером і африканець провів свій черговий м’яч у чемпіонаті. Згодом непогано здалеку пробивав Мандзюк, але страж воріт справився.

Гості почали тривожити оборону киян уже при розгромному рахунку. Щоправда, особливої небезпеки їх випади в собі не несли і запам’ятався хіба що удар Костишина, коли м’яч полетів за півметра над перекладиною.

Заміни з обох сторін жодного перелому в спокійний перебіг подій на полі так і не внесли. Мілевський із Алієвим дуже старались, але проявити себе в повній мірі просто не встигли. Утім, попереду ще достатньо ігор, щоб показати свої кращі якості.

Враховуючи поразку «Шахтаря» в Сімферополі, за набраними очками «Динамо» на першому місці в чемпіонаті. Попереду виїзд у Харків.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер