Бертольйо грає, Аді забиває

Бертольйо грає, Аді забиває

У дні матчів збірних гравці першої команди, що залишилися в Києві, традиційно зустрічаються з молодіжним складом. У суботу підопічні Юрія Сьоміна перемогли 2:1, а у вівторок, практично тим же складом, 2:0.

Із розташування молодіжної збірної України повернувся Максим Коваль. Також достроково прибув до Києва Горан Попов, який отримав у п’ятничній грі за збірну чергове попередження та через дискваліфікацію пропускає сьогоднішню гру зі Словаччиною. До розпорядження «Динамо» зі збірної України перейшли Олександр Шовковський та Андрій Шевченко. Юрій Сьомін надав досвідченим гравцям відпочинок, не задіявши їх у грі з «молодіжкою». Зазначимо повернення на поле після тривалого відновлення Факундо Бертольйо. Півзахисник два тижні тренується в загальній групі, а в таких матчах набирає втрачену ігрову практику.

Немає сенсу говорити, на половині поля якої команди проходили основні події у звітній зустрічі. Вже на 5-й хвилині основа «Динамо» повела в рахунку – Корреа добре пробив із 25-ти метрів, Тимофеєв невдало спробував відбити м’яча, який від його рук залетів до воріт. Олександр Хацкевич оперативно відреагував на помилку голкіпера, випустивши замість нього нещодавнього випускника ДЮФШ Георгія Бущана. І – вгадав. У відведений новачку час він відбив близько десяти ударів, деякі з яких були дуже небезпечними. Особливо запам’яталася дуель Бущан – Аді. Фактурний нігерієць, який діяв на вістрі атаки, п’ять разів загрожував воротам, одного разу досягнувши мети. На 56-й хвилині Данило Сильва подав із флангу на лінію воротарського майданчика, звідки Аді в дотик спрямував м’яча до сітки.

«Динамо» – «Динамо» (молодь) – 2:0

«Динамо»:
Коваль, Данило Сильва, Бетао, Юссуф, Попов, Аруна, Корреа, Рибалка, Ескобар, Дуду, Аді.

«Динамо» (молодь), перший тайм: Тимофеєв (Бущан, 7), Балан, Алмейда, Лухтанов, Лапушенко, Васильєв, Єфремов, Бертольйо, Сердюк, Хльобас, Панфілов.

«Динамо» (молодь), другий тайм: Бущан, Балан, Алмейда, Гарбар, Цибульник, Болденков, Єфремов (Никитюк, 40), Бертольйо (Фароян, 40), Бельгазуані, Хльобас, Маїк.

Голи: Корреа (5), Аді (56).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер