У Полтаві вболівальники «Динамо» готують сюрпризи

У Полтаві вболівальники «Динамо» готують сюрпризи

Все менше часу залишається до старту сезону 2008/2009 в Україні, який розпочнеться рівно за тиждень, 15 липня, в Полтаві матчем за Суперкубок. Це перший трофей сезону, який може поповнити динамівську колекцію вже найближчим часом, тому недивно, що шанувальники «біло-блакитних» покладають на полтавський матч великі надії.

Про те, як уболівальники «Динамо» готуються до першого виїзду, кореспонденту офіційного клубного сайту розповів віце-президент «Динамо» Вадим Костюченко:

- Підтримувати нашу команду в Полтаві буде близько п’яти тисяч динамівських фанів, які приїдуть не тільки з Києва, але і з інших областей, зокрема, із Запорізької, Дніпропетровської, Черкаської, Чернігівської, Полтавської і Харківської. Квитки між містами розподілятимуться відповідно до квот. Всього стадіон «Ворскла» вміщує 24800 місць. З них донецькому «Шахтарю» виділили 7500 місць, «Динамо» – 5000.

Вболівальники цих команд розмістяться на протилежних трибунах. Таким чином, сектори з 22 по 30-й будуть забарвлені в біло-блакитні кольори. Решта квитків надійде у вільний продаж в каси стадіону.

Шанувальники «біло-блакитних» готуються до поєдинку дуже активно. Гадаю, на трибунах наш 12-й гравець виступить гідно. Хлопці готують цікаві шоу, але розкривати свої плани поки не хочуть. Готуйтеся до сюрпризів! Одним словом, підтримка нашій команді буде забезпечена на гідному європейському рівні.

- А скільки вболівальників вже записалися на поїздку?

- Зараз ми вже ведемо запис до резервних списків. Незважаючи на те, що матч проходитиме в робочий день, уболівальники досить активно відгукнулися на ініціативу підтримати свою команду в поєдинку проти непримиренного суперника.

Шанувальники нашої команди, які збираються їхати на матч своїм ходом, а також охочі приєднатися до організованих фанів, з питань квитків і поїздки можуть звертатися до штабу по Суперкубку, який працює з 9.00 до 19.00 у фан-клубі «Динамо» за адресою вул. Грушевського, 3, стадіон «Динамо». Контактні телефони: 451-92-35 і 451-92-36.

Підтримаємо «Динамо» разом!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер