Футбольні вболівальники голосують за Лобановського

Футбольні вболівальники голосують за Лобановського

За день до завершення голосування першого туру передачі «Великі українці» вболівальники «Динамо» провели акцію на підтримку кандидатури футбольного тренера Валерія Лобановського. Біля входу до будівлі телеканалу «Інтер» зібралось біля сотні вболівальників таланту Валерія Васильовича.

Сьогодні, 21 грудня, останній день голосування. Останні три години пройдуть у прямому ефірі на телеканалі «Інтер» в рамках програми «Свобода Савіка Шустера». У цей час настане кульмінаційний момент проекту. Незважаючи на те, що сотні тисяч голосів уже віддано, вирішальними можуть стати останні, адже вони можуть значно вплинути на розстановку місць у списку великих. Одночасно з початком голосування на сайті www.greatukrainians.com буде розміщено список 100 великих українців.

У другій половині квітня 2008 року телепроект «Великі українці» планує розпочати показ двохвилинних роликів, героями яких стануть діячі, які посіли 11-100 місця. Також вийде в ефір 10 документальних фільмів, присвячених особистостям, які посіли 1-10 місця.

Уболівальники «Динамо» закликають підтримати кандидатуру Валерія Лобановського. Свій голос за знаменитого футбольного тренера ви можете віддати наступним чином:

 

  • Надішліть SMS на номер 10310 У тексті вкажіть ПРІЗВИЩЕ, ІМ’Я І ВИД ДІЯЛЬНОСТІ Вартість SMS: 1 грн. з ПДВ
    Для абонентів: Kyivstar, Djuice, МТС, Джинс, life:)
    Телефон підтримки: 8(044) 486-49-29

 

  • Телефонуйте за номером 8-800-501-20-00
    Дзвінки зі стаціонарних телефонів на території України безкоштовно (лише для повнолітніх)

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер