»Динамо» – ФК «Харків»: як це було

»Динамо» – ФК «Харків»: як це було

Футбольний клуб «Харків» тільки в 2005 році з'явився на футбольній карті України. От і матчів із київським «Динамо» в чемпіонаті України за цей час набралося лише сім.

Відзначимо, що всі попередні поєдинки між командами закінчувалися перемогами «Динамо», причому харків'яни так поки що і не відчули смак забитого у ворота «Динамо» м'яча. Найпопулярніший рахунок протистояння – 2:0. З таким результатом закінчувалися три поєдинки. Двічі фіксувався підсумковий рахунок 1:0, по одному разу динамівці громили суперника з рахунком 3:0 і 4:0.

З п'ятнадцяти м'ячів, забитих у цих матчах у ворота «Харкова», більше за всіх на рахунку гвінейця Ісмаеля Бангура – його прізвище з'являлося на табло тричі. Два голи на рахунку Клебера, по одному в Діого Рінкона, Корреа, Реброва, Гавранчича, Белькевича, Шацьких, Майкла, Гіоане та Вукоєвича. Один м'яч у свої ворота забили самі харків'яни (в матчі першого кола нинішнього сезону автоголом «відзначився» Соколенко).

Протистояння «Динамо» і «Харкова» користується інтересом збоку вболівальників. Середня відвідуваність поєдинків між командами складає 9 463 вболівальники за матч.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер