»Динамо» – ФК «Нижній Новгород» – 1:0. Додому в доброму гуморі

»Динамо» – ФК «Нижній Новгород» – 1:0. Додому в доброму гуморі

Матчем із «Нижнім Новгородом» було підведено риску першому збору «Динамо». Як і планувалося, Юрій Сьомін випустив склад, наближений до оптимального, за винятком кількох гравців, які вибули через травми. Це Нінкович, який зараз відновлюється в Сербії, а також Єременко та Кравець, які отримали мікротравми.

Упродовж усієї зустрічі динамівці володіли територіальною перевагою. Проте, довго володіючи м’ячем, небезпечних моментів створили не так уже багато. У першому таймі міг відзначитися Гільєрме, але його удар прийняла на себе поперечина. Трохи вище воріт пробив із вигідної позиції Шевченко. Навпаки, у своїх атаках нижегородці нічого зробити не спромоглися, у кращому випадку завершуючи рідкісні контратаки ударами здалеку.

Судячи з останніх контрольних матчів, тренери награють квартет захисників Данило-Михалик-Юссуф-Алмейда, в якому бразильці відповідають за правий та лівий фланг відповідно. Говорити про надійність обраних виконавців, враховуючи рівень суперників, поки складно. Щось конкретне можна буде сказати за підсумками наступного збору, на якому опоненти будуть рівнем вищі. Єдиний м’яч у зустрічі було забито за дві секунди до завершення основного часу першого тайму. Мілевський у штрафному майданчику знайшов вільного Гусєва, який із вісьмох метрів пробив між ніг воротарю.

В аналогічному з першим таймом руслі пройшла друга половина зустрічі. Юрій Сьомін не став змінювати склад, випустивши по ходу гри замість Шевченка та Гільєрме молодих та активних Гармаша й Зозулю. Перш ніж залишити поле, міг подвоїти рахунок Гільєрме, але з вигідної позиції забарився з ударом. Трохи пізніше вигідний момент не реалізував Мілевський. Після перерви гру динамівці вели переважно через фланги, де взаєморозуміння знайшли бразильсько-українські дуети Данило-Гусєв та Алмейда-Ярмоленко. Фінальний свисток застав динамівців в атаці.

За дві години поле завершення гри делегація «Динамо» прибула до аеропорту Овда, звідки ще за дві години вилетіла до Києва. Понеділок і вівторок у команди оголошені вихідними днями.

У післяматчевому коментарі Юрій Сьомін акцентував увагу на підсумках січневого циклу підготовки:

- Цим матчем ми завершували збір, який, на мій погляд, вийшов непоганим, плідним. Я задоволений роботою гравців. Звичайно, є проблеми, особливо із травмованими. Нам потрібно їх якомога швидше підвести до загальної групи. Це стосується Нінковича, Єременка та Кравця. В іншому, футболісти отримали хороше навантаження, провели корисні спаринги. У фізичному плані, гадаю, особливо в останніх іграх, гравці були доволі втомленими. Проте це те, що нам на сьогодні необхідно. Про якість гри говорити зарано, позаду лише перша частина підготовки.

 

«Динамо» – ФК «Нижній Новгород» – 1:0 (1:0).

«Динамо»:
Шовковський, Данило, Михалик, Юссуф, Алмейда, Вукоєвич, Гусєв, Шевченко (Гармаш, 61), Ярмоленко, Гільєрме (Зозуля, 76), Мілевський.

«Нижній Новгород»: Черніцин, Соловей, Айдов, Чернишов, Ваганов, Черевко (Варфоломєєв, 71; Столяров, 88), Шпедт (Дудник, 22), Квасов, Блуднов (Гаврюк, 46), Шаров, Дієго (Сальников, 41).

Гол: Гусєв (45).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер