»Динамо» – ФК «Нижній Новгород» – 1:1. Шанс показати себе

»Динамо» – ФК «Нижній Новгород» – 1:1. Шанс показати себе

Два контрольних матчі проти «Нижнього Новгорода» завершують ігрову програму перебування «Динамо» на зборі в Ізраїлі. У них Юрій Сьомін вирішив зіграти різними складами, давши можливість футболістам показати себе в повному матчі, а не в одній його половині, як раніше. На цьому етапі підготовки зарано говорити, хто з виконавців є гравцем умовного основного складу, проте судячи з перших ігор, поступово стає зрозумілим, на кого лягатиме основне навантаження в офіційних матчах.

У зустрічі зі збірною Ізраїлю тренер провів експеримент, задіявши Алмейду на лівому фланзі захисту. Дії бразильця, як після зазначив Сьомін, йому сподобалися. Тепер наставник подивився Алмейду вже на правому фланзі захисту, і тут він залишив приємне враження. Інший бразилець, Маграо, провів гру на лівому фланзі півзахисту, а його колега по амплуа Зозуля на правому. Ударний тандем склали бразильці Андре та Гільєрме.

На тлі молодих партнерів виокремлювався Несмачний. Андрій був справжнім господарем на лівому фланзі, керував захистом, грав просто, зате практично безпомилково. Ось що значить багаторічна динамівська школа! Є в Несмачного й інший стимул – залишитися в команді. У захисника завершився контракт із клубом і за підсумками збору Юрій Сьомін прийме рішення, чи потрібен йому гравець. Зрозуміле бажання Андрія показати всю свою майстерність, а вона, потрібно зазначити, залишається при ньому.

Найбільш небезпечний момент у першому таймі був у Зозулі, але на його удар із лінії штрафного майданчика Конюхов зреагував. В основному гра проходила в центрі поля. У росіян була одна можливість для взяття воріт, яку вони успішно використали. Сальников у штрафному майданчику залишився без нагляду, а, отримавши м’яча, з восьми метрів головою відкрив рахунок.

У перерві Юрій Сьомін зробив низку зауважень гравцям, у першу чергу це стосується бразильців Андре та Гільєрме, закликавши їх діяти активніше, не втомлюючись нагнітати обстановку біля чужих воріт. У другому таймі динамівці виглядали цікавіше. Було більше ударів по воротах, налагодилася гра в пас, пішли розіграші м’яча із завершальним ударом. Дуже хотів відзначитися Гармаш, але кілька його спроб пробити з-за меж штрафного майданчика виявилися невдалими. На 72-й хвилині за справу взявся капітан команди Несмачний, вчинивши «слалом» до штрафного майданчика, де його було збито. Спочатку пенальті мав намір пробити Гіоане, але Юрій Сьомін скомандував: Гіля! Бразильцю, який ніяк не може заграти в «Динамо», гол нехай і в товариському матчі, варто сподіватися, допоможе набути впевненості. Наприкінці зустрічі динамівці могли забити другий м’яч. Двічі демонстрував потужність свого удару Попов, але обидва рази безуспішно.

Після завершення матчу задіяні в ньому гравці повернулися до готелю, а Юрій Сьомін із помічниками провели годинне тренування з другою групою гравців.

 

«Динамо» – ФК «Нижній Новгород» – 1:1 (0:1).

«Динамо»:
Бойко (Кичак, 46), Бетао, Несмачний, Хачеріді, Алмейда (Попов, 46), Гіоане, Гармаш, Маграо, Зозуля, Гільєрме, Андре.

ФК «Нижній Новгород»: Конюхов, Мікуцкіс, Соловей, Шпедт, Айдов, Чернишов, Ваганов (Дудник, 67), Блуднов, Черевко (Акопян, 63), Квасов, Сальников (Дієго, 76).

Голи: Гільєрме (72, з пенальті) – Сальников (40).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер