Динамо» – «Фенербахче»: німецький арбітраж

Динамо» – «Фенербахче»: німецький арбітраж

Комітет призначень арбітрів УЄФА оголосив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме поєдинок завершального туру групового турніру Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Фенербахче».

Судді представляють Німеччину. Арбітр в полі – 40-річний Флоріан Майєр (Florian Meyer) з Брауншвайга. Суддівством на професійному рівні Майер зайнявся в 1996 році, а вже в 2002 році отримав статус арбітра ФІФА. Поки що найбільшим досягненням німецького арбітра став фінал Ліги чемпіонів 2006/2007 між «Ліверпулем» і «Міланом», в якому Флоріану були довірені функції резервного рефері.

З київським «Дінамо» Майєр в єврокубках не перетинався, але з українським футболом знайомий. Одного разу німцю доводилося обслуговувати поєдинок національної збірної України - в кваліфікації до Євро-2008 українці здолали в домашньому матчі збірну Литви (1:0). Також у нинішньому сезоні Майєр перетинався з донецьким «Шахтарем» – під наглядом німецького арбітра «гірники» в Донецьку здолали загребське «Динамо» в кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Допомагати Флоріану Майєру будуть його співвітчизники – Карстен Кадах (Carsten Kadach) і Кристоф Борнгорст (Christoph Bornhorst). Ще один німець – Маркус Шмідт (Markus Schmidt) – виконуватиме функції резервного арбітра.

Повноваження делегата УЄФА покладені на Карела Вертонгена (Karel Vertongen) з Бельгії, а роботу суддівської бригади оцінюватиме шотландець Дональд Маквікар (Donald Mcvicar).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер