»Динамо» – Академія Гленна Ходдла – 5:0. Перемога без опору

Перший контрольний матч на зборі в Португалії «Динамо» провело проти вихованців Академії Гленна Ходдла. Підсумковий рахунок 5:0 говорить сам за себе – особливого опору підопічні Валерія Газзаєва з боку опонента не зустріли.

Приїхавши до «Амендоейра Спортс Клаб», який знаходиться у 35-ти хвилинах від готелю і де наша команда проводитиме всі спаринги на зборі в Португалії, «Динамо» вимушене було чекати на суперника. Через запізнення «академіків» поєдинок розпочався з 15-хвилинним запізненням.

Традиційно Валерій Газзаєв надав ігрову практику всім гравцям, які були в його розпорядженні, і лише Хачеріді відіграв матч повністю. Динамівці почали поєдинок дуже активно, і ніби в покарання за запізнення суперника швидко відкрили рахунок у матчі: Зозулю штовхнули в спину в штрафному майданчику, і Єременко з «позначки» був влучним. Не минуло й семи хвилин, як уже сам Зозуля реалізував пенальті, призначений за фол проти Гармаша.

«Динамо» продовжувало контролювати гру, не підпускаючи суперника до своїх воріт. Відпрацьовуючи комбінації та тактичні схеми, які були задіяні на тренуваннях, підопічні Валерія Газзаєва методично шукали шляхи до воріт «академіків». Активний був на лівому фланзі Калитвинцев, звідки йшло багато небезпечних подач до штрафного майданчика. Одного разу Влад міг і сам забити, але м’яч після удару, який завершував швидку атаку партнерів, воротар парирував. Збільшити рахунок наприкінці першого тайму вдалося Гармашу, який після дальнього закидання від Ель Каддурі реалізував вихід віч-на-віч із воротарем.

У перерві головний тренер «Динамо» оновив склад, випустивши вісім нових футболістів. Ще достатньо не розігрівшись, динамівці могли пропустити вже на перших хвилинах тайму. Добре, що надійно зіграв Алмейда, який вибив м’яча із лінії після того, як суперник пробивав головою по порожніх воротах із кількох метрів. На це «біло-сині» відповіли четвертим голом: із ударом Мілевського воротар впорався, а ось на добивання Кравця зреагувати вже не зміг. Крапку в матчі призначено було поставити Нінковичу, який, опинившись на самоті в центрі штрафного майданчика суперника, відправив м’яча до кута воріт.

Незважаючи на силу суперника, перемога, тим паче з великим рахунком, завжди позитивно впливає на настрій футболістів. У подальшому на «Динамо» чекають поєдинки з сильнішими суперниками, де й можна буде перевірити в якій формі зараз перебувають наші хлопці.

«Динамо» – Академія Гленна Ходдла – 5:0 (3:0).

«Динамо» (1-й тайм):
Шовковський (Богуш, 30), Бетао, Хачеріді, Михалик, Несмачний, Петров, Єременко, Ель Каддурі, Гармаш, Калитвинцев, Зозуля.

«Динамо» (2-й тайм):
Богуш (Бойко, 60), Єременко (Бетао, 75), Хачеріді, Алмейда, Маграо, Вукоєвич, Нінкович, Ярмоленко, Гусєв, Мілевський (Зозуля, 79), Кравець.

Голи:
Єременко (1, пен.), Зозуля (8, пен.), Гармаш (40), Кравець (57), Нінкович (65).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер