»Динамо» дякує вболівальникам

»Динамо» дякує вболівальникам

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!

Передовсім дозвольте привітати вас із завершенням футбольного року-2008 й від імені всіх динамівців висловити вам щиру подяку за вашу відданість команді!

Адже далеко не в останню чергу саме ваша палка підтримка допомогла нашим хлопцям в більшості матчів продемонструвати зразки видовищної гри, здобути право на єврокубкову весну участю в Кубку УЄФА і впевнено лідирувати в національному чемпіонаті. Великий уклін вам, друзі, за це від гравців, тренерів і керівників київського “Динамо”!

Важким і неоднозначним виявився для нас минулий сезон. Адже на тлі яскравих перемог як на внутрішній, так і на європейській аренах душевним болем відгукуються окремі невдалі матчі. На щастя, останніх було небагато. Проте будь-яка поразка – то є урок, досвід. І як свідчить істина, лише проаналізувавши невдачі та зробивши з них належні висновки, можна розраховувати на прогрес, на нові перемоги. Саме на це ми розраховуємо і в наступному році.

Ми сповнені рішучості при вашій підтримці подбати про те, щоб справжніх футбольних свят у новому році у нас з вами було якомога більше. І ці свята можемо створити разом, об’єднавшись в єдиному вболівальницькому пориві й змусивши мільйони наших, динамівських, сердець знову битися в унісон.

До зустрічі на стадіоні в новому сезоні, наші вірні друзі!

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор Суркіс
Головний тренер Юрій Сьомін
Капітан команди Олександр Шовковський

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер