»Динамо» – «Іллічівець»: суддівські призначення

»Динамо» – «Іллічівець»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів на матч 4-го туру чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» прийматиме на своєму полі маріупольський «Іллічівець».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Олександр Дердо з Іллічівська. Олександр народився 3 лютого 1979 року, син колишнього голови суддівського комітету ФФУ Віктора Дерда. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, на професійному рівні дебютував уже через чотири роки, а до обслуговування матчів найвищого рівня залучається з 2007 року.

У минулому сезоні Олександр відпрацював на дев’яти матчах елітного дивізіону, зокрема на одному за участю «Динамо» – в рамках 28-го туру динамівці на виїзді обіграли львівські «Карпати» з рахунком 4:1.

Допомагати Дерду на лініях будуть львів’яни – асистент арбітра національної категорії Андрій Валенко та асистент арбітра ФІФА Віталій Пономарьов. Резервним арбітром на матч призначено Юрія Можаровського, який також представляє Львів.

Функції делегата ФФУ покладено на киянина Бориса Воскресенського, а інспектора ФФУ – на Володимира Туховського (Сімферополь).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер