»Динамо» в Донецьку та Ужгороді: а судді хто?

Стали відомі бригади арбітрів, які будуть обслуговувати матчі 21-го та 13-го турів Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в яких «Динамо» на виїзді зіграє з донецьким «Металургом» та ужгородським «Закарпаттям» відповідно.

«Металург» Д – «Динамо»

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а у 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

Цього сезону одесит працював на двох матчах за участю «Динамо». У 6-му турі підопічні Валерія Газзаєва вдома обіграли саме донецький «Металург» (3:1), а в центральному матчі першого кола на домашній арені впевнено розібралися з донецьким «Шахтарем» (3:0).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії з Миколаєва – Сергій Возняк та Ігор Пономаренко. Функції резервного виконуватиме арбітр першої категорії Михайло Родіоненко (Луганськ).

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть делегат ФФУ Микола Желєзний (Суми) та інспектор ФФУ Валерій Авдиш із Сімферополя.

* * *

«Закарпаття» – «Динамо»

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львова. Займається суддівством з 1995-го року, а у 2000-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2008-го року залучається до обслуговування матчів Прем'єр-ліги.

У нинішньому сезоні працював на одному матчі за участю «Динамо», в якому підопічні Валерія Газзаєва каменя на камені не залишили від сімферопольської «Таврії» (6:0), таким чином здобувши найбільшу перемогу в сезоні 2009/2010.

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистент арбітра національної категорії Олександр Корнійко (Миргород) та Олександр Матяш (Полтава). Резервним арбітром на матчі працюватиме арбітр національної категорії Орест Шмигельський зі Львова.

За організацією матчу та роботою бригади арбітрів будуть стежити делегат ФФУ Микола Курилко (Харків) та інспектор ФФУ Володимир Туховський із Сімферополя.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер