»Динамо» - «Карпати» - 4:0: велика перемога над незручним суперником

»Динамо» - «Карпати» - 4:0: велика перемога над незручним суперником

«Карпати» традиційно є достатньо незручним суперником для «Динамо». Що, втім, не завадило сьогодні «Динамо» здобути легку перемогу, обігравши на своєму полі львівські «Карпати». Не можна сказати, що гості поступалися динамівцям по грі в першому таймі, але рахунок першої половини матчу, 3:0, говорить сам за себе. В другому таймі темп матчу знизився, що не завадило «Динамо» провести ще один гол у ворота львів'ян.

«Карпати» вийшли на матч із двома номінальними нападниками, тим самим даючи зрозуміти, що не мають наміру відсиджуватися в обороні. З перших хвилин гості ні в чому не поступалися «Динамо», навіть більше ходили в атаку. Втім, у Станіслава Богуша роботи було не дуже багато.

Тон атакам «Динамо» традиційно задавало тріо Алієв-Мілевський-Бангура. Кожний з виконавців набрав хорошу фізичну форму, що дозволяє їм демонструвати блискучу гру як у матчах чемпіонату України, так і в Лізі чемпіонів.

Динамівці, на відміну від суперника, дбайливіше ставилися до створюваних моментів. Спочатку Ісмаель Бангура видав шикарний пас з правого флангу, і Артему Мілевському залишалося тільки поцілити у ворота, а через сім хвилин вже гвінейський нападник завдав результативного удару – очевидна помилка воротаря «Карпат», який пропустив м'яч поміж ніг.

Вже наприкінці першого тайму господарям вдалося довести рахунок до розгромного. Олександр Алієв заробив пенальті, змусивши захисника зіграти рукою в штрафному майданчику, і сам же його впевнено реалізував. Другий тайм, враховуючи рахунок першої 45-хвилинки, динамівці провели розслабленіше. Втім, ще один м'яч все ж таки влетів у ворота «Карпат» – завдяки успішним індивідуальним діям дубль на свій рахунок записав Бангура.

Треба віддати належне, гості зі Львова заслужили на м'яч престижу. Але цього дня просто блискуче в рамці воріт відстояв Богуш. Як бачимо, Станіслав має намір в черговий раз штурмувати рекорди «сухих» серій, по ходу матчу кілька разів рятуючи своїх партнерів після ударів зблизька.

Багато помилявся Бетао. Перш за все через його помилки нападники «Карпат» створювали небезпечні моменти біля воріт Богуша. Завдячуючи богу, спроби розпечатати Станіслава виявилися безрезультатними, але подібна гра бразильського захисника насторожує. Особливо через участь Бетао в найближчих матчах Ліги чемпіонів. Адже там
суперники не пробачатимуть подібних помилок...

Таким чином, розгромна перемога в чемпіонаті дозволяє динамівцям у відмінному настрої готуватися до відповідального поєдинку з «Порту» в рамках групового турніру Ліги чемпіонів. Нагадаємо, португальці прибувають до Києва в понеділок, 3-го числа. А вже 5-го листопада чемпіон Португалії спробує взяти реванш за домашню поразку два тижні тому. Прийдемо на стадіон і підтримаємо наших футболістів. Адже вони цього гідні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер