»Динамо» – «Карпати»: а судді хто?

»Динамо» – «Карпати»: а судді хто?

Стали відомими призначення арбітрів на матчі 13-го туру Прем’єр-ліги чемпіонату України сезону 2010/2011, в рамках якого «Динамо» зіграє на домашній арені із львівськими «Карпатами».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1996 році, коли почав залучатися до обслуговування матчів аматорів регіональних змагань. Уже за шість років Юрій вийшов на професійний рівень, а з 2007 року (із перервами) працює на матчах елітного дивізіону.

У нинішньому сезоні в активі Вакса п’ять матчів елітного дивізіону, в тому числі й один за участю «Динамо». Спогади від того поєдинку в нашої команди не дуже райдужні: прикра поразка в Полтаві від місцевої «Ворскли» (1:3) дуже вдарила по амбіціях «Динамо».

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії – Валерій Давидов (Кременчук) та Едуард Карапетян, який представляє Тернопіль. Функції резервного рефері буде виконувати арбітр першої категорії Володимир Головко з Дніпропетровська.

Делегатом та інспектором ФФУ призначені, відповідно, киянин Стефан Решко та Василь Попович із Іршави (Закарпатська область).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер