Матч №2. «Динамо» – «Крилья Совєтов» – 0:2: люб'язність у відповідь

Матч №2. «Динамо» – «Крилья Совєтов» – 0:2: люб'язність у відповідь

Другий матч із командою «Крилья Совєтов» не приніс динамівцям позитивних емоцій – пропустивши по голу в кожному з таймів, наша команда програла самарському клубу з рахунком 0:2.

Умовно основні склади команд розпочали матч дуже обережно. Суперники вели позиційну боротьбу по всьому периметру поля, при цьому футболісти часто грішили неточними передачами. Дальні удари, до яких доводилося вдаватися динамівцям (двічі Алієв, Вукоєвич) мети, на жаль, не досягали.

Перший же удар у рамку воріт виявився результативним. Бобер подав із кутового, а захисник Бєлозьоров, якого забули на лінії воротарського майданчика, без проблем головою переправив м'яча в кут воріт Богуша. Буквально відразу Кравченко ледь не скористався з помилки Леїлтона, який скидував м'яча воротарю, але Лобос своєчасно залишив лінію воріт і накрив удар Сергія.

У другому таймі моменти як і раніше виникали біля обох воріт. У «Крильєв» подвоїти рахунок міг Савін, але з близької відстані пробив у Богуша. Динамівці прагнули прорватися до володінь суперника за рахунок індивідуальної техніки, але часто захисники страхували один одного і ліквідовували загрозу. Хороший момент був у Кравця, коли Артем замикав навіс Алієва – м'яч пролетів поряд зі стійкою. Сам Олександр мав хороші можливості для того, щоб відправити м'яча до сітки, але «круглий» не бажав залітати у ворота суперника – ані після штрафних ударів, ані з гри.

Нарешті, на останній хвилині самарцям ще й посміхнувся успіх. Ескобар прийняв м'яча в 28-ми метрах від воріт і, не побачивши іншого продовження атаки, пробив по воротах – м'яч, після рикошету від Бетао, пролетів повз дезорієнтованого Богуша.

Що ж, поразка в контрольному матчі – не привід опускати руки. Було видно, що в команди є характер, і вона здатна здобувати потрібний результат. Не вистачало зовсім трохи... Будемо сподіватися, що наших хлопців все ж таки «прорве» вже на «Местальї». Разом до перемоги!

«Динамо» – «Крилья Совєтов» – 0:2 (0:1).

«Динамо»: Богуш, Несмачний, Бетао, Михалик, Ель Каддурі, Вукоєвич, Єременко, Кравченко (Корреа, 46), Чернат (Ярмоленко, 62), Алієв, Кравець.

«Крилья Совєтов»:
Лобос, Бєлозьоров, Будилін (О Бом Сок, 46), Леїлтон, Таранов, Ярошик, Калачов, Аджинджал, Бобер (Ковба, 83), Коллер, Савін (Ескобар, 73).

Голи:
Бєлозьоров (30), Ескобар (90).

Попереджені: Алієв (65), Ярмоленко (82) – Леїлтон (55), Аджинджал (63).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер