»Динамо» – «Кривбас»: суддівські призначення

»Динамо» – «Кривбас»: суддівські призначення

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати матч 23-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» на домашньому стадіоні прийматиме «Кривбас».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

У нинішньому сезоні одесит працював на вісьмох матчах вищого ешелону, в тому числі й двох за участю «Динамо». Обидва поєдинки відбулися на стадіоні ім. Валерія Лобановського – в четвертому турі «біло-сині» розійшлися миром із дніпропетровським «Дніпром» (0:0), а в 19-му переграли кримський «Севастополь» (2:0).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії – Сергій Возняк (Миколаїв) та Валерій Давидов, який представляє Кременчук. Функції резервного виконає арбітр першої категорії харків’янин Анатолій Абдула. Інспектором ФФУ призначено відомого в минулому арбітра Олександра Крана, також із Харкова.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер