»Динамо» – «Айнтрахт» - 2:1. Генеральна репетиція

»Динамо» – «Айнтрахт» - 2:1. Генеральна репетиція

Невелике містечко Йєнбах, розташоване неподалік від австро-німецького кордону, стало місцем проведення останнього контрольного поєдинку «Динамо» на передсезонному зборі. В кожному з трьох матчів в Австрії спаринг-партнер підбирався відповідно до поставлених завдань на даний етап підготовки. Аматорський «Аксамс-Гетценс» призначався для відпрацювання тактики гри, «Локомотив» та «Айнтрахт» за силою ідентичні найближчим суперникам киян у внутрішній першості.

Поєдинок із німецьким клубом дав немало інформації тренерському штабу про сильні та слабкі сторони команди на даний момент. На жаль, незначні ушкодження не дозволили вийти на поле провідним гравцям команди – Богушу, Нінковичу, Мілевському. Проте проблеми у хлопців несерйозні, які переважно виникли на тлі втоми від важких тренувань, і до поєдинку за Суперкубок всі вони мають бути готовими.

У зв'язку з травмою Алмейди в поєдинку з «Айнтрахтом» пару центральних захисників склали Юссуф та Хачеріді. У стартовому складі зліва в захисті зіграв Ель Каддурі, справа Єременко. За центр поля відповідали Вукоєвич та Гіоане, функції плеймейкера виконував Алієв. По флангах атакували Гусєв та Ярмоленко, з центральної зони Гільєрме. Першу половину зустрічі динамівці провели на більш високому рівні. Був присутній хороший контроль м'яча, створено багато цікавих комбінацій і, як наслідок, два результативні удари. Особливо активно працювали «крила» атаки – Гусєв та Ярмоленко. Впродовж збору Валерій Газзаєв більший акцент робив на використання флангів, ширину поля. Потихеньку відпрацьовані на тренуваннях комбінації починають утілюватися в матчах. Перший гол німецькі футболісти провели в свої ворота, але нелогічним його ніяк назвати не можна. Так само як і другий, який забив Гільєрме. На початку зустрічі бразилець був малопомітний, в основному працював без м'яча. Проте потім вибухнув двома небезпечними ударами. В першому моменті, після флангової передачі Ярмоленка, нападнику залишалося переграти воротаря, що він, нехай і з другої спроби, успішно зробив. Буквально в наступній атаці Гіоане класно грудьми скинув м'яча під удар бразильцю, але той не влучив у ворота з десяти метрів.

У перерві в обох командах було проведено немало замін, що відразу позначилося на співвідношенні сил на полі. Німецький клуб, який посів у минулому сезоні в Бундеслізі 13 місце, діяв під акомпанемент зливи мобільніше, спробувавши встановити контроль за центром поля. У динамівців хороший момент втратив Кравченко, пробивши головою вище за поперечину. А от Шовковському в кількох епізодах довелося попрацювати. Наприкінці зустрічі Саша зреагував на підступний удар головою, але відбив м'яча прямо на суперника. Завадити йому пробити з кута воротарського майданчика Шовковський зміг лише порушивши правила. В результаті пенальті, і 2:1.

Перемігши в останній грі на австрійському зборі «Айнтрахт» 2:1, делегація «Динамо» вилетіла до Києва, де продовжить підготовку до першого матчу сезону – поєдинку за Суперкубок України.

«Динамо» - «Айнтрахт» - 2:1 (2:0).

«Динамо»:
Шовковський, Ель Каддурі, Єременко, Вукоєвич (Корреа, 46), Юссуф, Гіоане (Бетао, 46), Гусєв (Зозуля, 46), Хачеріді, Ярмоленко (Фашан, 60), Алієв (Кравченко, 46), Гільєрме.

«Айнтрахт»: Фарманн, Охс, Русс, Франц (Беллаїд, 46), Шпихер (Петкович, 46), Тебер (Крис, 65), Штайнхофер (Махдавікія, 46), Тітч-Рівейро, Тоскі (Тосун, 71), Коркмаз (Кайо, 46), Ліберопулос (Майєр, 65).

Голи: (27, в свої ворота), Гільєрме (33) – Крис (89, з пенальті).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер