Нічия між одноклубниками

Нічия між одноклубниками

“Динамо” провело черговий спаринг в іспанській Марбелії. Юрій Сьомін вирішив змінити традиції останніх матчів, коли команда грала двома складами, і у даному випадку поклався на другий склад.

Московські ж динамівці повинні були грати в цей день товариський матч з представником Ірландії – “Дрохедою”. Оскільки спаринг з ірландцями з якихось причин зірвався, головні тренери обох “Динамо” Юрій Сьомін і Андрій Кобелев, які знайомі далеко не перший рік, прийняли рішення провести очний поєдинок.

Із перших хвилин на поле вийшов Артем Кравець, який почував біль у спині останні декілька днів. І вже у перші хвилини матчу мав два непоганих моменти, щоб відкрити рахунок. Спочатку після пасу Майкла із глибини поля Артем розвернувся і наніс хвиський удар метрів з 23-х – Шунін у блискучому стрибку витягнув м’яч з лівого від себе кута. Через три хвилини Кравець завдяки індивідуальним діям вийшов віч-на-віч з воротарем, але і в цьому епізоді голкіпер москвичів вийшов переможцем.

Москвичі протягом всього першого тайму так і не створили жодної реальної загрози воротам Луценко. Зате грубіянили достатньо. В одному з епізодів Данні не по-джентельменськи повів себе з Ващуком, за що швидко був поставлений Владом на місце. Правда, той же Данні на останніх хвилинах першого тайму міг стати і автором забитого м’яча, але Луценко зіграв надійно, переправивши м’яч, який летів під поперечину, на кутовий.

Другий тайм також пройшов під диктовку киян. Моменти також виникали виключно біля воріт Шуніна. На 69-й хвилині наші хлопці навіть змогли забити гол, але суддя зафіксував офсайд (як здалося з боку, помилково, оскільки на лінії воріт знаходився захисник). Через дві хвилини Кравець не реалізував ще один момент – знову, вийшовши віч-на-віч з воротарем, Артем програв дуель голкіперу молодіжної збірної Росії.

Протягом останніх хвилин команді нічого цікавого не показали, задовольнившись нульовою нічиєю.

«Динамо» (Київ) – «Динамо» (Москва) – 0:0

«Динамо» (Київ): Луценко (Годзюр, 46), Мандзюк, Діакате, Хачеріді, Федорів, Ващук, Дедечко, Олейник, Майкл, Бельгазуані (Главіна, 58), Кравець (Фаркаш, 72).

«Динамо» (Москва): Шунін, Танасевич, Фернандес, Колодін, Гранат, Д. Комбаров, Семшов, Данні, Карпович (Димидко, 46), К. Комбаров, Смолов (Генков, 46).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер