»Динамо» – «Легія» – 0:4. Балом керували поляки

»Динамо» – «Легія» – 0:4. Балом керували поляки

Невдало закінчилася для «Динамо» товариська зустріч із польською «Легією». В кожному з таймів, проведених різними складами, підопічні Юрія Сьоміна поступилися. Загальний рахунок 0:4 хоча й не відображає співвідношення сил на футбольному полі, дасть тренерському штабу чимало корисної інформації для роздумів.

До активу в звітному матчі динамівці можуть занести другу половину першого тайму. В цей період кияни повністю володіли перевагою, «замкнувши» суперника на чужій половині поля та створивши достатньо небезпечних моментів. Були близькими до взяття воріт Бангура, Єременко, Мілевський, Вукоєвич, із метра не поцілив у ворота Діакате. Все це стало наслідком комбінаційної гри, в якій кожен із футболістів знав своє місце і роль на футбольному полі. Тільки збіг обставин завадив нашим гравцям зрівняти рахунок, або навіть вийти вперед.

Інша картина спостерігалася на початку зустрічі та в другому таймі. Поляки віддали ініціативу динамівцям, вважаючи за краще контратакувати і розраховуючи в нападі на ударну потужність форварда Чиніями. Фактурний зімбабвієць постійно тримав у напрузі захисників, уміло йшов в обіграш і по разу засмутив воротарів Шовковського і Богуша. В першому таймі Чиніяма отримав м'яча в штрафному майданчику і метрів із десяти відправив його до воріт, а після перерви метрів із 17-ти, немов куля в лузу, чітко відправив м'яча до дальнього кута. Ще два м'ячі стали наслідком неуважності динамівської оборони, яка спершу прогледіла під час розиграшу кутового Вентуру, а потім разючу контратаку поляків, крапку в якій поставив Радович.

По закінченню матчу радості футболістів «Легії» не було межі. В іншому настрої перебували динамівці, які давно не програвали з таким великим рахунком під час підготовки до сезону. Але на цьому життя не закінчується, підготовка до сезону тільки розпочалася, а контрольні матчі для того і проводяться, щоб дізнаватися про помилки і своєчасно робити правильні висновки.

«Динамо» – «Легія» – 0:4 (0:1).

«Динамо» (1 тайм):
Шовковський, Ель Каддурі, Михалик, Діакате, Бетао, Вукоєвич, Гіоане, Кравченко, Єременко, Мілевський, Бангура.

«Динамо» (2 тайм): Богуш, Несмачний, Саблич, Юссуф, Допілка, Корреа, Шацьких, Чернат, Гусєв, Кравець, Ярмоленко.

Голи: Чиніяма (17, 66), Вентура (53), Радович (81).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер