»Динамо» – «Маккабі»: арбітри зі Швеції

»Динамо» – «Маккабі»: арбітри зі Швеції

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати матчі заключного туру групового турніру Ліги Європи УЄФА.

Матч «Динамо» з «Маккабі», який відбудеться 14 грудня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, буде обслуговувати шведська бригада арбітрів на чолі з 37-річним Даніелем Сталхаммаром (Daniel Stålhammar). Зайнятися суддівством вирішив у 1995-му році, з 2002-го обслуговує матчі вищого дивізіону Швеції, а за два роки отримав статус ФІФА.

Матчі за участю «Динамо» Сталхаммару раніше обслуговувати в якості головного арбітра не доводилося. У минулому сезоні він виконував функції додаткового асистента арбітра у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи УЄФА між «Брагою» та «Динамо» (0:0). Знайомство з українським футболом на цьому для шведа не обмежується – в його активі матч групового турніру Ліги Європи УЄФА 2010/2011 між «Металістом» та «Дебреценом» (2:1), а також зустріч збірних України та Шотландії (1:0) в рамках відбіркового турніру до Євро-2008 (U-19).

Допомагати Сталхаммару будуть його співвітчизники – Петер Мартінссон (Peter Martinsson) та Йоаким Флінк (Joakim Flink). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти арбітра – Михаель Лерьюс (Michael Lerjeus) та Боян Панджич (Bojan Pandžić). Функції резервного арбітра виконає Мартин Ханссон (Martin Hansson).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер