»Динамо» – «Маккабі» – 3:3. Другий тайм та розбиті надії

»Динамо» – «Маккабі» – 3:3. Другий тайм та розбиті надії

На стадіоні імені Лобановського команди провели два різних тайми. Перший подарував «Динамо» надію, другий розбив її вщент. У підсумку нічия 3:3, «Динамо» фінішує у груповому турнірі Ліги Європи на третьому місці.

Турнірні розклади у групі та варіанти виходу «Динамо» до плей-офф футбольний Київ обговорював усі останні дні. Динамівці перебували у завчасно незручному становищі, поставивши свою долю в залежність від результату матчу в Стамбулі. У результаті «Бешикташ» прогнозовано виграв у «Сток Сіті», вийшовши до наступного раунду й заочно взявши реванш у «Динамо» за лютневі поразки.

Юрій Сьомін випустив атакуючий склад, налаштовуючи гравців на результативну перемогу. У захисті «чергував» традиційний для останніх матчів квартет Данило Сильва, Хачеріді, Алмейда, Бетао, місце опорного півзахисника зайняв Гармаш. По флангах атакували Ярмоленко та Гусєв, у середині поля діяв трикутник Нінкович-Алієв-Ідейє з останнім на вістрі.

Перший тайм динамівці провели на одному диханні, з азартом, позитивним футбольним завзяттям. За винятком рідкісних контратак ізраїльтян, вся гра проходила на гостьовій половині поля. Вже до 17-ї хвилини на табло з’явилися 2:0, які радували око. Спочатку Алмейда головою спрямував м’яча до воріт після подачі зі штрафного Алієва, а потім Гусєв замкнув передачу Бетао. У цей період у динамівців виходило на полі практично все. Атаки велися флангами, через центр, вдавалися багатоходові комбінації. Після втрати м’яча всі дружньо пресингували суперника. Саме на такий футбол ми чекали від команди протягом усього турніру. Упевнений, позитивний результат у вигляді виходу з групи в такому випадку був би забезпечений уже після третього-четвертого туру.

Початок другого тайму перевернув усе з ніг на голову. Алмейда, перериваючи вихід Атара віч-на-віч із Ковалем, отримав від арбітра «червону», залишивши команду в меншості. На цьому епізод не закінчився. Динамівці, як виявилося, отримали подвійне покарання. Альберман пробив зі штрафного, рикошет від стінки, і Веред із кількох метрів скорочує відставання в рахунку. Поки «Динамо» перебудовувалося на гру вдесятьох, підніжку його намірам виграти з великим рахунком поставив Хачеріді. Надмірно емоційний захисник поліз у бійку, схопив за шию одного з гравців «Маккабі» й абсолютно заслужено, хоч як прикро це казати, побачив від арбітра маршрут до роздягальні. Вчергове Женя підвів команду у відповідальний момент...

Маючи вісім польових гравців, складно казати про змістовну гру. Футболісти «Маккабі» проводили гострі атаки, грамотно використовуючи відсутність у суперника двох центральних захисників. У ворота Коваля влетіли ще два м’ячі. Наприкінці зустрічі динамівці спромоглися вирівняти гру, Гусєв зрівняв рахунок. Пред’явити претензії до решти на полі футболістів не повертається язик. Якби були трохи вдалішими, могли й вийти вперед. У підсумку нічия, 3:3.

Засмучені динамівці залишали поле під оплески. Хоча завдання не виконане, на полі хлопці віддали всі сили. У відповідь гравці та тренери подякували вболівальникам, які підтримували команду не лише протягом сьогоднішньої зустрічі, а й усього сезону. До нових зустрічей, дорогі друзі.

Он-лайн матчу

ДИНАМО – МАККАБІ Т-А – 3:3 (2:0).

«Динамо»: 35.Коваль, 2.Данило Сильва, 3.Бетао, 8.Алієв, 9.Ярмоленко (25.Аруна, 85), 11.Ідейє (10.Мілевський, 66), 19.Гармаш, 20.Гусєв – кап, 34.Хачеріді, 36.Нінкович (77.Корреа, 68), 44.Алмейда.

«Маккабі» Т-А: 55.Хаїмов, 27.Веред, 4.Нівалдо, 21.Йєйні – кап, 2.Сабан (3.Коен, 87), 6.Альберман, 23.Логасі (13.Даббур, 60) , 15.Міха (11.Зизов, 70), 19.Кехат, 18.Конате, 16.Атар.

Голи: Йєйні (11, автогол), Гусєв (17, 80) – Веред (49), Атар (62), Даббур (75).

Вилучені:
Алмейда (47), Хачеріді (56).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер