»Динамо» – «Металіст»: суддівські призначення

»Динамо» – «Металіст»: суддівські призначення

Комітет арбітрів ФФУ призначив арбітрів на матч 18-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому в центральному матчі туру «Динамо» прийматиме на своєму полі харківський «Металіст».

Суддя в полі – арбітр національної категорії Володимир Сіренко із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1990 році, а через 12 років почав залучатися до обслуговування матчів вищої ліги. Нинішнього сезону Сіренко обслуговував п'ять матчів елітного дивізіону, у тому числі два за участю «Динамо» та «Металіста»: «біло-сині» та харків'яни здобули мінімальні виїзні перемоги над «Кривбасом» (8 тур) та «Карпатами» (12 тур) відповідно.

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії – Ігор Пономаренко, який представляє Миколаїв, та Анатолій Свистун (Чернігів). Функції резервного арбітра покладені на арбітра першої категорії Олександра Дерда з Іллічівська.

Делегатом ФФУ на матчі виступить Володимир Поліщук (Рівне), а функції інспектора ФФУ виконуватиме одесит Олександр Дегтярьов.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер