»Динамо» - «Металіст»: арбітри з Англії

»Динамо» - «Металіст»: арбітри з Англії

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати поєдинки 1/8 фіналу Кубка УЄФА.

Матч «Динамо» з «Металістом», який відбудеться 12 березня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, обслуговуватиме англійська бригада арбітрів на чолі з 44-річним Майклом Райлі (Michael Riley). Суддівством на професійному рівні Райлі зайнявся в 1994 році, а з 1999-го року обслуговує матчі на міжнародній арені. На даний момент Майкл входить до топ-групи арбітрів ФІФА.

У послужному списку англійського арбітра – два матчі за участю київського «Динамо», причому обидва проходили в Києві. В сезоні 2004/2005 під керівництвом Йожефа Сабо «Динамо» обіграло італійську «Рому» (2:0) в рамках групового турніру Ліги чемпіонів (у результаті «Динамо» посіло третє місце і вийшло до Кубку УЄФА, де в 1/16 фіналу програло «Вільярреалу» з Іспанії), а за два роки вже «Динамо» Анатолія Дем'яненка зіграло внічию (2:2) з мадридським «Реалом», також у груповому турнірі чемпіонської Ліги (підсумкове 4-е місце).

Асистентами рефері на поєдинок «Динамо» – «Металіст» призначені Мохаммед Матадар (Мо Matadar) та Філіп Шарп (Philip Sharp). Функції резервного арбітра буде виконувати Стюарт Еттвелл (Stuart Attwell). Роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач Ян Фасунг (Jan Fasung) зі Словаччини.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер