»Динамо» – «Металург» З: четвірка арбітрів зі Львова

»Динамо» – «Металург» З: четвірка арбітрів зі Львова

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка обслуговуватиме матч 9-го туру Епіцентр-Чемпіонату України між «Динамо» та запорізьким «Металургом», який відбудеться в суботу, 11 вересня.

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Можаровський зі Львова. Обслуговуванням футбольних матчів в якості арбітра Можаровський зайнявся в 1995 році, а на професійний рівень вийшов у 1999 році. До матчів елітного дивізіону залучається з 2007 року.

У нинішньому сезоні в активі Юрія три матчі чемпіонату України, в яких львів’янин показав 14 попереджень і призначив два пенальті. У сезоні 2009/2010 на рахунку Можаровського три поєдинки за участю «Динамо»: виїзні матчі з полтавською «Ворсклою» і тим же запорізьким «Металургом» завершилися внічию, а на стадіоні ім. Валерія Лобановського була зафіксована впевнена перемога господарів.

Допомагати головному рефері будуть його земляки – асистент арбітра ФІФА Віталій Пономарьов та асистент арбітра національної категорії Андрій Валенко. Функції резервного судді покладено на арбітра національної категорії Ореста Шмигельського, також зі Львова.

Делегатом ФФУ на матчі буде працювати киянин Володимир Трошкін, а за діями суддівської бригади уважно стежитиме інспектор ФФУ Валерій Лисенко з Одеси.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер