»Динамо»: канікули тривалістю в місяць

У понеділок, 14-го грудня, наступного дня після матчу з «Таврією» в чемпіонаті України, гравці та тренери «Динамо» пішли у відпустку. Більшість динамівців цього ж дня полетіли до різних країн. Легіонери на свою історичну батьківщину, українці - відпочивати і набиратися сил до теплих країв. Цього разу відпустка у динамівців буде тривалою - тридцять днів.

У повному складі команда збереться вже у 2010 році. 13-14 січня футболісти пройдуть поглиблене медобстеження в одній із столичних клінік, а 15-го числа делегація киян вирушить на перший підготовчий збір. Місцем його проведення обрано гостинний Ізраїль. У Кейсарії команда Валерія Газзаєва проведе двотижневий тренувальний цикл, у рамках якого на даний момент заплановано три контрольних матчі. 29-го січня «Динамо» повертається до Києва, де після кількох днів відпочинку продовжить роботу на базі в Конча-Заспі.

На другий підготовчий збір, місцем проведення якого обрана Португалія, «Динамо» вирушить 3-го лютого. Суперники в контрольних поєдинках зараз уточнюються, а точно відомо, що свій наступний офіційний матч «Динамо» проведе 27-го лютого, в Києві, проти «Кривбаса».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер