»Динамо» – «Оболонь»: суддівські призначення

На поєдинок 10-го туру чемпіонату України, в якому зійдуться представники столиці «Динамо» та «Оболонь», Комітет арбітрів ФФУ призначив суддівську бригаду на чолі з 40-річним львів’янином Орестом Шмигельським. Будучи арбітром першої категорії, він із 2002 року працює на матчах команд вищої ліги.

У нинішньому сезоні Шмигельський ще не обслуговував матчі за участю «Динамо» в якості головного арбітра, лише в матчі 8-го туру, коли наша команда приймала луганську «Зорю» (2:0), виконував обов’язки резервного судді. А от «пивовари» під «наглядом» львів’янина провели один поєдинок, у 4-му турі обігравши на виїзді одеський «Чорноморець» (1:0).

На допомогу Шмигельському призначені харків’яни – асистент арбітра ФІФА Олег Плужник, а також асистент арбітра першої категорії Валерій Лисакевич.

На посаді резервного арбітра за матчем «Динамо» – «Оболонь» буде спостерігати Сергій Бойко (перша категорія), який представляє Київську область. Від Федерації футболу на суботній поєдинок делегований Борис Воскресенський (Київ). Обов’язки інспектора ФФУ покладені на Петра Кобичика з Чернівців.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер