»Динамо» – «Олександрія» – 4:0. Бомбардири підтверджують кваліфікацію

»Динамо» – «Олександрія» – 4:0. Бомбардири підтверджують кваліфікацію

Четверта велика перемога «Динамо» в нинішньому чемпіонаті. У поєдинку з «Олександрією» підопічні Юрія Сьоміна домінували на полі, забивши чотири м’ячі.

До завершального матчу туру в турнірній таблиці залишався лише один «нуль». Після перемоги «Оболоні» почесна цифра прикрашала рядок «Динамо» у графі «поразки». У тому, що приємний запис динамівцям вдасться зберегти, стало зрозуміло вже в дебюті зустрічі. Не відкладаючи справу в довгий ящик, вже на 4-й хвилині Ідейє відкрив рахунок. Алієв подав із кутового, Гусєв головою підправив м’яча на дальню стійку, звідки Ідейє вколотив його точно за призначенням.

У першому таймі в «Динамо» дуже активно працювали фланги. Гусєв та Ярмоленко були повноправними господарями своїх територій. Хороші передачі та удари вдавалися Алієву. Другий м’яч також забивався за участю Олександра. Він точним пасом вивів Ярмоленка на «побачення» із воротарем, після якого м’яч затріпотів у сітці.

«Олександрія» до свого активу може записати початок другого тайму. Близькими до взяття воріт Шовковського були Довгий та Сидоренко, але перший пробив вище воріт, а удар другого парирував голкіпер. На цьому атакуючий запал гостей вщух. Динамівці забили третій м’яч – Алієв у штрафному майданчику фінтами розкидав опікунів і потужно пробив із 12-ти метрів. Паньків м’яча спромігся відбити, але той відскочив у ногу Назаренка й закотився до воріт. Після цього моменту на полі була одна команда. Господарі довго володіли м’ячем, комбінували добре, часом завершуючи атаки ударами. Один із них виявився результативним. Ярмоленко отримав м’яча з глибини поля і, вийшовши віч-на-віч із воротарем, чітко спрямував його до кута.

Забитий м’яч став десятим для Андрія в чемпіонаті в нинішньому сезоні. Це на один менше, ніж у найкращого бомбардира першості бразильця Майкона й на один більше, ніж у його партнера по «Динамо» Ідейє. В заочній «динамівській» суперечці Андрій вийшов уперед. Однак це далеко не першочергове. Головне, що «Динамо» впевнено перемогло й залишилося на чолі турнірної таблиці.

Он-лайн матчу

Фотогалерея матчу

ДИНАМО – ОЛЕКСАНДРІЯ – 4:0 (2:0).

«Динамо»:
1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич (77.Корреа, 84), 44.Алмейда, 37.Юссуф, 9.Ярмоленко, 8.Алієв (36.Нінкович, 80), 19.Гармаш, 20.Гусєв, 11.Ідейє (99.Дуду, 73).

«Олександрія»: 77.Паньків, 4.Кралік, 8.Казанюк – кап (2.Сахневич, 74), 9.Довгий, 15.Запорожан, 17.Гітченко (14.Кременчуцький, 46), 22.Ксьонз, 23.Сидоренко, 24.Калоуда (18.Назаренко, 46), 26.Таргамадзе, 29.Кабанов.

Голи: Ідейє (4), Ярмоленко (45+1, 83), Назаренко (57, автогол).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер