Курс на Ірландію

Курс на Ірландію

У понеділок вранці делегація київського «Динамо» з аеропорту Бориспіль вилетіла до столиці Ірландії – Дубліна, де у вівторок проведе перший поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Дрогеда Юнайтед». Матч відбудеться на восьмитисячному стадіоні «Далімаунт Парк» і розпочнеться в 21:45 (за київським часом).

У першому єврокубковому поєдинку на посаді тренера «Динамо» Юрій Сьомін розраховує на 20 гравців, 18 з яких потраплять до заявки на матч. Отже, до Ірландії вирушили:

воротарі – Шовковський, Луценко, Рибка;

захисники – Діакате, Несмачний, Михалик, Бетао, Саблич, Ель Каддурі, Романчук;

півзахисники – Вукоєвич, Гіоане, Нінкович, Алієв, Морозюк, Зозуля;

нападники – Шацьких, Бангура, Мілевський, Кравець.

Як відзначив асистент головного тренера Валерій Зуєв у бесіді з кореспондентом офіційного клубного сайту, вчора у футболістів було теоретичне заняття, на якому в деталях була вивчена гра майбутнього суперника в матчах проти естонської «Левадії» на попередньому етапі Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що тренери «Динамо» відвідали обидва матчі 1-го кваліфікаційного раунду (до Ірландії літав Овчинников, в Естонії побував Зуєв), і також поділилися своїми роздумами з Юрієм Сьоміним.

Також в основній групі тренувався і Юссуф, готуючись до майбутнього матчу з «Дрогедою». Але буквально в останній день Айїла відчув біль у стегні, після чого тренерський штаб вирішив не ризикувати здоров'ям нігерійця й залишили Юссуфа в Києві.

Сьогодні ввечері динамівці проведуть тренування на «Далімаунт Парк», перед яким Юрій Сьомін зустрінеться із журналістами в рамках традиційної передматчевої прес-конференції. За подробицями перебування "Динамо" в Ірландії слідкуйте на www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер