Динамівці – про майбутній матч із «Дрогедою»

Динамівці – про майбутній матч із «Дрогедою»

Перед матчем з ірландською «Дрогедой» в рамках 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» провело тренування на базі в Конча-Заспі, на якій журналістам було дозволено бути присутнім перші 15 хвилин. Перед виходом на поле футболісти відповіли на кілька питань представників ЗМІ.

Артем Мілевський, нападник «Динамо»:

- Останнім часом у «Динамо» виникли проблеми з реалізацією моментів…

- Так, справді. Ми підіймали це питання, і прийшли до висновку, що потрібно більше концентруватися і серйозно поставитися до виконання ударів.

- Сьомін приділяє цьому на тренуваннях особливу увагу?

- Так. Вчора, наприклад, нападники відпрацьовували удари по воротах з меж штрафного майданчика. Це було зроблено для того, щоб наш кожен м'яч залітав у ворота. Отже, гадаю, ця проблема має бути вирішена, внаслідок чого ми почнемо більше забивати.

* * *

Олександр Алієв, півзахисник «Динамо»:

- Зараз наше головне завдання – виграти у «Дрогеди». А той факт, що в третьому кваліфікаційному раунді нам попався московський «Спартак», вважаю, непоганим варіантом. Особливо якщо порівнювати з «Ліверпулем», «Барселоною», «Арсеналом» або «Ювентусом». Не думаю, що хтось хотів отримати ці команди в суперники.

- Ви, як вихованець «Спартака», що збираєтеся зробити в грі проти цієї команди?

- Я б не сказав, що я вихованець московського клубу, адже провів там лише рік. Але все одно, я знаю, що це за команда, і в який технічний футбол вона грає. Також, гадаю, і вони знають, яку гру демонструє «Динамо». Їм буде нелегко так само, як і нам.

- Цей поєдинок буде для вас принциповим?

- Звичайно. Коли я залишав «Спартак», було багато розмов про те, що Україна вкрала у них мене. Тому мені буде вдвічі цікаво битися з москвичами, і дуже хочу, щоб в цьому протистоянні «Динамо» перемогло і пройшло далі в груповий етап Ліги чемпіонів.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер