Динамівці отримали хорошу пресу

Після матчу «Інтер» - «Динамо» авторитетний футбольний портал www.goal.com оцінив дії футболістів обох команд. За версією видання найкращим гравцем матчу став нападник Артем Мілевський, який отримав оцінку 8,0.

«ДИНАМО»:

Богуш – 4.5
– два самогубні стрімкі виходи з воріт на сто метрів ледь не стали провалом (крахом) для його команди. Трохи хвилювався.
Єременко – 6.0 – Іноді випадав із гри у другому таймі, але рідко дозволяв обіграти себе на фланзі.
Хачеріді – 6.0 – Діяв надійно до самого закінчення гри, коли м'яч відскочив від газону недалеко від краю штрафного майданчика. Впорався із суперником достатньо непогано, зокрема, й у воротарському майданчику.
Алмейда – 6.0 – Ето’О і Станкович кілька разів захоплювали його зненацька, але захисник не боявся вкладати їх на газон, коли в цьому була необхідність.
Маграо – 6.5 – Кілька разів боровся із швидкістю Ето’О, а його блискучі подачі з кутових і «мертві» удари були головною рисою гри того вечора.
Нінкович – 6.5 – Працелюбний футболіст, який багато і з розумом бігає, завжди знаходився в епіцентрі подій, віч-на-віч стикався з жорстким півзахистом «Інтеру». Вів гру команди.
Вукоєвич – 6.5 – Ще один молодий футболіст, який зіграв краще за будь-які очікування. Отримав попередження за п'ять хвилин до фінального свистка.
Михалик – 7.0 – Незважаючи на те, що Тараса часто називають «українськими Гаттузо», його обвідки й удари зльоту на перших хвилинах поєдинку більше нагадували манеру Джилардіно.
Ярмоленко – 6.5 – Працелюбний та енергійний хлопець із старомодною зачіскою. Виокремлювався на полі, завжди знаходився в центрі подій.
Шевченко – 6.5 – Просто дивовижно, скільки бігової роботи виконав досвідчений боєць за 90 хвилин. Не зовсім так, як у свої найкращі роки, але він знайшов себе у трохи іншій манері гри.
Мілевський – 8.0 –Найкращий гравець на полі. Безперечно, виглядає футболістом, який невдовзі буде грати в одному з основних європейських чемпіонатів.

«ІНТЕР»:

Сезар - 6.0
Майкон – 6.0
Лусіо – 5.5
Самуель – 6.5
Ківу – 6.0
Дзанетті – 6.5
Камб’яссо – 6.0
Мунтарі – 5.0
Снейдер – 6.0
Станкович – 7.0
Ето’О – 5.5

P.S. Відвідувачі офіційного сайту УЄФА в традиційному опитуванні найкращим гравцем матчу «Інтер» - «Динамо» (2:2) назвали Тараса Михалика. А читачі клубного сайту ФК «Динамо» на перше місце поставили Євгена Хачеріді. Як бачимо, скільки людей, стільки й думок…

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер