Динамівці у збірних: нічийний синдром

Динамівці у збірних: нічийний синдром

У вівторок практично всі збірні Старого Світу провели матчі кваліфікації чемпіонату Європи 2012 року. У чотирьох з них були задіяні представники «Динамо».

Хорватія – Греція – 0:0

На своєму полі у важливому матчі з Грецією не спромоглася перемогти Хорватія. Огнєн Вукоєвич вийшов на поле у стартовому складі і був замінений на 57-й хвилині зустрічі.

Македонія – Вірменія – 2:2

На шостій компенсованій хвилині македонець Наумоські зміг зрівняти рахунок, і тим самим приніс своїй збірній перше очко у відбірковому турнірі Євро-2012. Динамівець Горан Попов провів на полі весь матч.

Сербія – Словенія – 1:1

Також на останніх хвилинах від поразки врятувалася Сербія. Мілош Нінкович з’явився на полі на 64-й хвилині зустрічі.

Голландія – Фінляндія – 2:1

Чергова поразка «суомі». У дебюті зустрічі Хунтелаар забив два м’ячі, на що фіни відповіли влучним ударом Форсселла. До кінця зустрічі рахунок так і не змінився. Роман Єременко провів на полі всі 90 хвилин, «заробивши» в першому таймі попередження.

Бразилія – «Барселона-В» – 3:0

Не знайшовши спаринг-партнера на рівні збірних, бразильці в завершальний день збору в Іспанії провели товариський матч із другою командою «Барселони». Ману Менезеш в кожному з таймів випустив різні склади. Динамівець Андре з’явився на полі після перерви. Відзначимо, що один із м’ячів у ворота «Барселони» на рахунку «гірника» Фернандіньо.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер