Динамівці коментують перемогу над «Спартаком»

Динамівці коментують перемогу над «Спартаком»

У мікст-зоні стадіону «Блюмфільд» гравці «Динамо» потрапили у щільне коло представників українських, російських та ізраїльських ЗМІ. Перебуваючи в хорошому настрої, динамівці люб’язно відповідали на численні запитання.

Андрій НЕСМАЧНИЙ, захисник «Динамо»:

- Юрій Сьомін відзначив надійні дії в захисті. Дай свою оцінку грі. 


-Так, ми дійсно сьогодні відіграли дуже надійно і компактно. В обороні не було дірок, було підстрахування. Із бажанням допомагали один одному. Звідси і результат.

- Подібними компліментами нагородиш і решта лінії?

- Звичайно, захист воріт починається з нападаючих. Сьогодні всі добре як захищались, так і атакували. Уся команда відіграла, що і відобразилось а результаті.

- Усі три м’ячі динамівці забили в контратаках. Саме такого стилю гри надає перевагу новий тренер?

- Перед грою ми з хлопцями говорили, що головне – не пропустити. А можливість забити завжди з’явиться. Так і сталось. Приділивши більше уваги захисту, спіймали суперника на контратаці. Такий стиль гри «Динамо» кількох останніх десятиліть. Юрій Сьомін акцентував увагу на наших швидких контратаках при побудуванні гри. Ми просто використовували свої козирі.


                                                                         * * *
Сергій РЕБРОВ, півзахисник «Динамо»:

- На нашу гру сильно вплинув прихід нового головного тренера. Проти «Спартака» всі викладались не на сто, а на двісті відсотків. А коли гра дається, багато виходить. Обидві команди давали грати. Ми намагались пресингувати, але фізичні кондиції ще далекі від оптимальних. До матчу зі «Спартаком» цього року ми зіграли всього одну зустріч. Та й те, що в кожному таймі виходили різні склади. Здобута перемога важлива психологічно. Ми дуже хотіли виграти, з хорошим настроєм продовжували готуватись до сезону. Радий, що багато задуманого на гру вдалось втілити.


                                                                         * * *
Денис ДЕДЕЧКО, півзахисник «Динамо»:

- Я зіграв усього десять хвилин. Цього часу недостатньо, аби зануритись у гру і щось показати.

- Як виглядала гра партнерів зі сторони?

- Дуже солідно. Був зорний контроль м’яча. У цілому, команда грала в футбол і отримувала від цього задоволення.

- Контратаки і швидкий перехід із захисту в атаку при Юрії Сьоміні відпрацьовуються на тренуваннях?

- Звичайно. І не лише цей компонент гри. Просто сьогодні з перших хвилин вийшло багато гравців, які пройшли школу «Динамо». Як забивали перший гол? Кравець відкрився, скинув м’яч на Корреа, а той дотиком вивів Реброва віч-на-віч із воротарем. Ми добре використовували помилки суперника.

- Що говорив головний тренер випускаючи на поле?

- У цей час Юссуфу за межами поля надавали допомогу і вирішувалось, кого мені все ж замінити. Вийшово замість Нінковича. Я зайняв місце в центрі поля, а Корреа зсунувся на лівий фланг. Якщо було б потрібно, міг зіграти центрального захисника.


                                                                     * * *
Айїла ЮССУФ, захисник «Динамо»:

- Дуже радий перемозі. Другий матч поспіль після виходу з відпустки тренери випускають мене на цій позиції, на якій я давненько не грав. Чесно, кажучи це моя не найулюбленіша позиція. Якщо не зраджує пам'ять, в захисті останній раз грав в чемпіонаті Нігерії. Але нічого не поробиш, таке рішення тренера. Тепер потрібно знайти краще порозуміння з партнерами і не допускатись помилок в іграх із сильними суперниками.

                                                                        * * *
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:

- Судячи з усього, в фіналі доведеться грати з «Шахтарем»…

- У донецькій команді в мене багато друзів. Тому буде не бій, а принципова гра. Але для цього обом клубам ще потрібно пробитись до фіналу.

- Наскільки комфортно тобі було грати із новим поєднанням захисників?

- Сьогодні вся команда зіграла здорово. Тактично, перш за все. Функціональний стан не у всіх оптимальний, але хлопці продемонстрували характер. Бувало, таку гру ми демонстрували на піку форми – в жовтні. Але аж ніяк не на початку підготовки до сезону.

- У «Динамо» змінився тренерський штаб. Отримуєш задоволення від роботи з новим наставниками?
- Ми працюємо, знаючи, що попереду нас очікує важкий сезон. Потрібно пройти певні труднощі, аби в підсумку отримати велику порцію радості після завершення турнірів, у яких беремо участь.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер