Сім динамівців у заявці на Меморіал Лобановського

Сім динамівців у заявці на Меморіал Лобановського
Ярмоленко та Зозуля; ffu.org.ua

Сьогодні старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив заявку футболістів, які будуть захищати честь країни на VII Міжнародному турнірі пам’яті Валерія Лобановського. Турнір проходитиме 11-12 серпня, і в ньому, окрім українців, візьмуть участь молодіжні збірні Німеччини, Ірану та Туреччини.

Відзначимо, що до заявки потрапили четверо представників «Динамо»: воротар Артем Кичак, захисник Вадим Родіна, нападники Андрій Ярмоленко та Роман Зозуля. Також до остаточного списку потрапили ще троє динамівців – воротар Денис Бойко, захисник Андрій Фартушняк і півзахисник Микола Морозюк, – які виступають у нинішньому сезоні на правах оренди в столичній «Оболоні».

Нагадаємо, що в півфіналі, який відбудеться на стадіоні «Система» в Бородянці, «жовто-сині» поміряються силами зі збірною Ірану, а наступного дня, залежно від результату поєдинку з іранськими однолітками, зіграють у фіналі чи в матчі за третє місце з переможцем/переможеним із пари Німеччина – Туреччина.

ЗАЯВКА МОЛОДІЖНОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ

Воротарі:
Антон Каніболоцький («Дніпро»), Денис Бойко («Оболонь»), Артем Кичак («Динамо»).

Захисники: Євген Селін («Металіст»), Олексій Курилов («Зоря»), Ярослав Ракицький («Шахтар»), Андрій Фартушняк («Оболонь»), Вадим Родина («Динамо»), Олександр Матвєєв («Ворскла»), Сергій Кривцов («Металург» Запоріжжя), Павло Пашаєв («Дніпро»), Станіслав Микицей («Іллічівець»).

Півзахисники: Артур Западня («Іллічівець»), Максим Білий («Металург» Запоріжжя), Олег Голодюк («Карпати»), Микола Морозюк («Оболонь»), Валерій Федорчук (ФК «Львів»), Володимир Чеснаков («Ворскла»).

Нападники: Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля (обидва − «Динамо»), Денис Васін («Чорноморець»), Євген Коноплянка («Дніпро»), Володимир Лисенко («Металіст»), Олександр Касьян («Іллічівець»).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер