Динамівці роз'їхалися по збірних

Динамівці роз'їхалися по збірних
Збірна України; www.ffu.org.ua

В середу товариські матчі проведуть національні і молодіжні збірні. У складах України, Марокко, Сенегалу, Гвінеї і Хорватії можуть вийти представники «Динамо».

Наставник національної збірної України Олексій Михайличенко для підготовки до матчу з Польщею викликав воротаря Олександра Шовковського, захисника Тараса Михалика і нападника Артема Мілевського. Був у списку запрошених і Андрій Несмачний, але через травму захисник залишився в розташуванні клубу.

До молодіжної збірної, яка зіграє на Меморіалі Валерія Лобановського, запрошені воротар Олександр Рибка, захисник Олег Допілка і нападник Артем Кравець. Також збір у команді Павла Яковенка, зігравши товариські зустрічі проти столичного «Арсеналу» й «Оболоні», пройдуть воротар Денис Бойко, нападники Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко.

На товариський матч із Словенією наставник збірної Хорватії Славен Білич викликав півзахисника Огнєна Вукоєвича. У поєдинку Лівія – Сенегал може зіграти захисник Папе Діакате, Марокко – Бенін захисник Бадр Ель Каддурі, Гвінея – Кот д’Івуар нападник Ісмаель Бангура.

У четвер викликані до збірних динамівці повертаються до Києва.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер