Ігорю Суркісу – 50! Вітаємо!

Ігорю Суркісу – 50! Вітаємо!

Вельмишановний Ігорю Михайловичу!

З приводу Вашого ювілею прийміть від усього динамівського колективу найщиріші вітання і найкращі побажання Вам і Вашій родині!

Футбол – це Ваше життя. Ваша безмежна вірність і любов до найпопулярнішої гри людства, особистий внесок у розвиток динамівського клубу викликають повагу й захоплення. Динамівці завжди із вдячністю будуть пам”ятати, що в перших рядах тих, хто на початку 90-х утримав на плаву тонучий корабель славетної команди і згодом перетворив її на європейський клуб, були й Ви, вельмишановний Ігорю Михайловичу.

Ми знаємо Вас як виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну і просто чудову Людину! Співпрацею з Вами пишаються Ваші колеги, дружбою – товариші. Нехай зростання же Вашого авторитету живиться даром Вашої обізнаності, зваженості й справедливості!

Ваш вік – час розквіту творчих сил. Тож - невичерпної енергії Вам на відповідальному посту президента ФК “Динамо” (Київ), нових звершень на нашій футбольній ниві!

Нехай на футбольному небосхилі серед сотень великих і маленьких сузірь завжди яскраво сяє одна провідна зірка “Динамо” на чолі з Вами!

Цього святкового Дня бажаємо Вам міцного здоров”я і щастя, достатку і благополуччя, нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Колектив ТОВ ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер