»Динамо» – «Рубін» – 0:2. Шок, та надія...

»Динамо» – «Рубін» – 0:2. Шок, та надія...

Явно не на такий результат розраховували гравці та тренери «Динамо» в домашній зустрічі проти «Рубіна». На забитий у ворота Шовковського в самому дебюті зустрічі м’яч динамівці так і не знайшли відповіді. У другому таймі росіяни подвоїли перевагу, в результаті перемігши 2:0.

Пам’ятаючи вдалий розклад у зустрічі проти «Оболоні», Юрій Сьомін зробив незначні корективи, залишивши у складі десятьох гравців, лише замість Шевченка випустивши Гусєва. Вже на самому початку матчу стартові установки тренера були биті. Позиційна атака «Рубіна» на фланзі, Нобоа прокидає м’яча між ніг Діакате та прострілює на дальній від себе кут воротарського майданчика, де Касаєв без перешкод переправляє м’яча точно за призначенням. Знову динамівці помиляються в захисті, слабкій ланці нинішньої команди.

У схожій ситуації підопічні Сьоміна опинилися півмісяця тому, пропустивши швидкий м’яч від «Металіста». Як і тоді, переламати хід зустрічі на свою користь наші гравці не спромоглися. В першому таймі господарі створили кілька небезпечних моментів, нагнітали обстановку. Найбільш небезпечним виявився удар Вукоєвича в поперечину, в падінні ефектно «стріляв» Гусєв... В інших випадках удари з дальніх дистанцій для Рижикова особливої небезпеки не складали.

На трибуні разом із сином за грою уважно спостерігав блискучий у минулому півзахисник динамівців Віталій Косовський. Ось що, на його думку, в другому таймі потрібно змінити у грі нашої команди: «Бракує командної швидкості, активності гравців, особливо на флангах. Більшого чекаю від Ель Каддурі та Гусєва, від них мають іти гострі передачі в центр. Трохи додати, і захист «Рубіна» почне помилятися».

Вирішив внести корективи й Юрій Сьомін, замінивши «руйнівника» Вукоєвича на нападника Мілевського. На жаль, у другому таймі Артем нічого не показав, лічені рази зустрівшись із м’ячем, без жодної небезпеки для захисту казанців. В основному свою гру в атаці господарі будували через закидання м’яча вперед на Ідейє, увага до якого з боку захисників була позамежною. Ще до матчу Бердиєв відзначав хорошу форму новачка «Динамо», що напевно врахував у діях своїх захисників. Упродовж усієї зустрічі нігерієць безуспішно намагався зачепитися за м’яч, у результаті відзначившись лише одним ударом, і той повз ворота.

У чомусь надламав динамівців другий пропущений м’яч. Арбітр зустрічі вгледів порушення правил Хачеріді у штрафному майданчику, призначивши пенальті. Після цього, можна сказати, гра завершилася. Динамівці всією командою безуспішно атакували, «затиснувши» суперника на його половині поля. Ні до чого це не призвело – численні розіграші м’яча частенько завершувалися неточною передачею до штрафного майданчика й контратакою суперника. Загалом, гості показали стовідсоткову реалізацію, вичавивши максимум із двох створених напівмоментів. Динамівці на це відповіді не знайшли.

Залишається сподіватися, поразка ще більше згуртує й мобілізує команду. Безвихідних ситуацій не буває, навіть після домашньої поразки залишаються шанси на загальний успіх. Велике питання, чи зможуть ними скористатися гравці «Динамо» за тиждень у Казані. Віримо у гравців, в їхню майстерність та вдачу...

Он-лайн матчу

ДИНАМО – РУБІН – 0:2 (0:1).

«Динамо»:
1.Шовковський – кап, 2.Данило Сильва, 5.Вукоєвич (10.Мілевський, 55), 9.Ярмоленко, 11.Ідейє, 15.Діакате, 20.Гусєв (36.Нінкович, 78), 23.Єременко (8.Алієв, 86), 25.Аруна, 30.Ель Каддурі, 34.Хачеріді.

«Рубін»: 1.Рижиков, 3.Ансалді, 10.Касаєв (9.Нємов, 69), 15.Кисляк, 16.Нобоа, 25.Дядюн (26.Медведєв, 60), 27.Боккетті, 61.Карадениз, 66.Натхо (63.Джалілов, 90+2), 67.Квірквелія, 76.Шаронов – кап.

Голи: Касаєв (6), Натхо (68, пен.).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер